Marina, a doua fetiţă lovită de poliţist pe trecerea de pietoni, a fost externată. Medicul, primele declaraţii despre situaţia acesteia

Stan Filon 19.01.2022, 10:59
Marina, a doua fetiţă lovită de poliţist pe trecerea de pietoni, a fost externată. Medicul, primele declaraţii despre situaţia acesteia

A doua victimă făcută de polițistul din București pe trecerea de pietoni se simte bine din punct de vedere fizic și s-a externat. Rămâne însă trauma mentală suferită de copilă atunci când și-a văzut cea mai bună prietenă spulberată de mașina polițistului. Cele două fetițe s-au ținut de mână până au fost spulberate de autospeciala poliției.

Marina, cea de-a doua victimă făcută de polițist pe trecerea de pietoni, a fost externată

Marina, în vârstă de 13 ani, este cea de-a doua victimă făcută de polițistul care a trecut în viteză, fără să se asigure, peste o trecere de pietoni din Sectorul 1 am Capitalei, spulberând două fetițe care se întorceau de la școală. Din păcate, cealaltă victimă, Raisa Nicoleta, în vârstă de 11 ani, a murit la scurt timp după accident.

În timp ce Marina era operată la sital, Raisa era condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și toți cei care au cunoscut-o sau care au fost impresionați de cazul ei. Au fost ste de oameni care au dorit să-și ia la revedere de la copila care a avut un sfârșit tragic.

Marina, cea de-a doua victima facuta de politist pe trecerea de pietoni, a fost externata
Marina, cea de-a doua victima facuta de politist pe trecerea de pietoni, a fost externata

S-a interesat imediat după operație de soarta Raisei

Marina a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale și este în afara oricărui pericol, acum. Unul dintre medicii care a avut grijă de Marina, Raluca Alexandru, a mărturisit că fetița se află acasă în aceste momente, a fost externată, cazul ei nefiind unul extrem de grav. Copila a ajuns de urgență la spital cu o fractură la gambă, care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie. Este bine, a fost conștientă încă de la început”, a spus medicul Raluca Alexandru pentru Libertatea.

Fetița a întrebat imediat cum și-a revenit din anestezie ce s-a întțmplat cu cea mai bună prietenă a ei, cu Raisa. Părinții fetei au decis că este mai bine pentru ea să afla că Raisa nu a rezistat impactului cu autospeciala de poliție. Mamai fetei a fost chiar cea care și-a găsit copila pe marginea drumului, imediat după accident. Avea niște dureri groaznice.

„Plângea că o doare piciorul rău”

„M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior. I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital. În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit mama Marinei.

Politistul de proximitate care le-a lovit pe cele două fetițe nici nu a realizat că a făcut două victime. Cel puțin așa reiese din apelul la 112 pe care l-a efectuat și în care a vorbit doar despre o victimă. S-a stabilit că polițistul nu se afla în misiune în momentul accidentului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...