Mariana Moculescu vrea să dea lovitura în pandemie. Care este afacerea care poate să-i aducă câștigurile mult visate

Ana Anitoiu 02.11.2020, 15:01
Mariana Moculescu vrea să dea lovitura în pandemie. Care este afacerea care poate să-i aducă câștigurile mult visate

Mariana Moculescu vrea să dea lovitura în timpul pandemiei de coronavirus. Ea a dezvăluit cu ce afacere ar putea câștiga foarte mulți bani, în România.

Ce afacere ar vrea să își deschidă Mariana Moculescu, în România

Mariana Moculescu a revenit în țară, după ce s-a despărțit de iubitul ei din Italia – țară unde a făcut o depresie, în ciuda luxului în care a trăit.

Acum, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu locuiește pe Calea Victoriei, ”ca să fie în top”, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru playtech.ro.

Mariana Moculescu, ajunsă la vârsta de 52 de ani, a mai spus că este interesată să își deschidă o afacere, în România. Crede că în vreme de pandemie ar putea fi profitabil ”un studio de videochat”.

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a mai spus că dacă privește trecutul detașat, crede că ar fi fost bine să fie mai atentă la școală și să își fi ales o profesie mai puțin artistică.

Mariana Moculescu vrea sa faca o afacere in Romania
Mariana Moculescu 

Ce i s-a întâmplat Marianei Moculescu în Italia

De asemenea, Mariana Moculescu a dezvăluit că în Italia a dus o viață de lux. A locuit într-o vilă mare și luxoasă, dar a ales să se întoarcă în România.

”Mă simt foarte bine în România, este patria mea și oricum din Italia am plecat după ce am „reușit” să fac o depresie, ceea ce denotă că nu îmi mai plăcea deloc să locuiesc acolo.

M-am despărțit de italian așa cum era firesc s-o fac de la bun început, atunci când m-a agresat. Repet, având o viață de lux în Italia, locuind într-o casa mare și luxoasă, eu am ales să plec nemaisuportând toxicitatea unei relații de tip: singurătate în doi”, a spus Mariana Moculescu.

Totuși, nu a trecut mult timp de când Mariana Moculescu visa să își petreacă în continuare viața alături de iubitul înstărit din Italia… După ce el avea să divorțeze.

”Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin. În această perioadă de carantină, eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor.

Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme”, a declarat Mariana Moculescu, conform Wowbiz.

În interviul pentru playtech.ro, Mariana Moculescu a mai spus că nu are planuri să revină în Italia și că vrea să își facă un lifting facial.

Mariana Moculescu, care a fost căsătorită cu compozitorul Horia Moculescu în perioada 1989 – 2000, a mai dezvăluit că nu s-a întâlnit cu fostul ei soț, în contextul pandemiei de coronavirus. Însă, și-a văzut fiica, pe Nidia, de câteva ori.

Cât despre felul în care se ferește de COVID-19, Mariana Moculescu a spus că este atentă să nu se îmbolnăvească. Stă mai mult prin casă, iar atunci când iese afară poartă mască de protecție. Când revine, se spală imediat pe mâini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI