Mariana Moculescu, operată de urgență. Reacţia şoc a fostului ei soţ: „Horia m-a ajutat” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 30.07.2021, 16:52

Mariana Moculescu a revenit în România, după despărțirea de iubitul italian, și, la vârsta de 50 de ani, a avut puterea să ia totul de la zero. Locuiește cu chirie, a renunțat la marele viciu, fumatul, a adoptat un stil de viață sănătos și a făcut pace cu Nidia, fiica ei. ”Am fumat timp de 35 de ani, în adolescență îi furam tatălui meu pachetele de țigări ascunse prin dulapuri”, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. Ea se confruntă însă cu probleme de sănătate, fiind programată luni la operație.

”Horia fuma zilnic și câte trei pachete de țigări, eu fumam două”

Mariana Moculescu a renunțat la tutun, viciu care a urmărit-o preț de 35 de ani, încă din anii de liceu:

”Îi furam lui taică-miu țigările, de prin dulapuri. Am avut perioade când fumam și câte două pachete de țigări pe zi. Conștientizam că îmi fac rău, chiar mă gândeam că tutunul îmi va pune capacul la coșciug, însă eram sadică, tot nu renunțam. Dar, anul trecut, am spus Stop!”, ne-a povestit ea, pentru impact.ro.

Mariana era însă o fumătoare înrăită și pe vremea când era căsătorită cu Horia Moculescu, celebrul compozitor: ”Horia fuma și câte trei pachete pe zi, eu fumam două, în casa noastră era un fum atât gros, încât îl puteai tăia cu un cuțit. Horia s-a lăsat de fumat la vârsta de 65 de ani, are și ceva probleme pulmonare, din cauza țigărilor”, ne-a mai dezvăluit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu, operata de urgenta. Reactia soc a fostului ei sot
Mariana Moculescu

Mariana Moculescu va fi operată luni: ”Horia m-a ajutat, a dat câteva telefoane”

Mariana Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate. În urma unor analize amănunțite, ea va fi supusă luni unei intervenții chirurgicale:

”Am o infecție în organism, trebuie să mă operez luni, nu e de joacă. Horia m-a ajutat, a dat niște telefoane. Din păcate, a trebuit să amân spitalizarea pentru că nu mai aveam buletinul, iar pașaportul nu era suficient”, ne-a mai dezvăluit Mariana Moculescu, pentru Impact.ro.

Horia și Mariana au divorțat în urmă cu 20 de ani, după un lung șir de scandaluri, ajungând atunci să se certe chiar și pe bucata de brânză din frigider. Între timp, au făcut pace, de dragul fiicei lor, Nidia.

A făcut pace cu fiica ei, Nidia

Mariana Moculescu nu vrea să se întoarcă în Italia, unde a locuit cinci ani, alături de iubitul ei:

”Acum viața mea este aici, la București, aici este Nidia, fiica mea, ne-am îmbunătățit mult relația, în fiecare dimineață îi trimit sms-uri și îi spun cât de mult o iubesc. Ne vedem des, ieșim la cumpărături, ne ajutăm, ne încurajăm”, ni s-a mai confesat Mariana Moculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...