Mariana Moculescu a decis să spună tot adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu. De ce guvernul i-a micșorat pensia compozitorului (EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru 21.11.2020, 20:02
Mariana Moculescu a decis să spună tot adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu. De ce guvernul i-a micșorat pensia compozitorului (EXCLUSIV)

Lipsa spectacolelor este simțită din plin de către conturile celebrului compozitor, Horia Moculescu. Asta nu e tot, acesta fiind anunțat că și pensia îi va fi micșorată. După ce a aflat asta, Mariana Moculescu a decis să spună tot adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu.

Adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu

La vârsta de 83 de ani, Horia Moculescu nu poate spune că situația financiară e tocmai pe roze. Lipsa spectacolelor dar și faptul că pensia i-a fost micșorată cu 300 de lei, îi afectează bugetul acestuia. Recent întoarsă din Italia, după cinci ani petrecuți acolo, fosta soție a acestuia,  Mariana Moculescu, a decis să spună adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu. Aceasta a afirmat că ”Horia Moculescu e obișnuit cu bani mulți, a trăit toată viața în bunăstare!”.

În cadrul conferinței de presă a Festivalului internaţional de muzică uşoară ”Florentin Delmar”, din Focșani, Horia Moculescu a menționat faptul că pandemia afectează foarte tare situația artiștilor. Faptul că nu există evenimente, îi face pe aceștia să nu primească invitații pentru spectacole, ale căror vânzări de bilete le-ar aduce un venit. Cunoscutul compozitor, a menționat și faptul că, după recalcularea pensiei, pensia i-a fost micșorată cu 300 de lei. După 42 de ani de muncă, acesta primea 2.385 lei pensie lunară, ironic afirmând că este ”o imensitate”.

Adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu
Adevărul cu privire la averea strânsă de Horia Moculescu

Replica Marianei Moculescu

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului, s-a întors în România după cinci ani petrecuți în însorita Italie. La auzul acestor declarații, aceasta a declarat că Horia Moculescu a fost obișnuit ca toată viața sa să trăiască în bunăstare.

”Horia Moculescu e obișnuit cu bani mulți, a trăit toată viața în bunăstare. Acum, situația financiară e dificila pentru întreg mapamondul. Este normal să resimtă și Horia acest dezastru economico-financiar. Zice și el așa, că n-are bani”, declara Mariana Moculescu.

Aceasta și-a adus aminte de vremurile bune, vremuri în care Horia o răsfăța tot timpul. Aceasta a menționat că Horia Moculescu făcea bani și din piatră seacă.

”Horia câștiga bine. Făcea bani și din piatră seacă. Uneori, se împrumuta, însă orice ar fi fost trebuia să aibă mâncarea cea mai bună, haine frumoase și parfumuri”.

Mariana și Horia nu au divorțat tocmai pașnic, divorțul acestora fiind pe primele pagini ale publicațiilor de scandal. Totuși aceștia au hotărât ca într=un final, după un lung război, să facă loc păcii. Fosta soție a lui Horia Moculescu, a decis să lase deoparte viața luxoasă din Italia și să revină în București. Aceasta inteționează să își deschidă și o afacere, un studio de videochat.

”Acum suntem în relații cordiale. Nidia, fiica noastră, mi-a spus că Horia se simte bine cu sănătatea, nu l-am văzut de când am revenit în țară. Nu mai puteam locui în Italia, mi-era dor de țara mea, de fiica mea. Locuiesc la hotel, momentan”, a mai declarat Mariana, pentru impact.ro.

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1989 – 2000, potrivit playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe