Marian Vanghelie, violent cu un protestatar. Motivul pentru care l-a agresat pe bărbat

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 17.11.2021, 12:04
Marian Vanghelie, violent cu un protestatar. Motivul pentru care l-a agresat pe bărbat

Marian Vanghelie a fost violent cu un protestatar. Fostul primar al Sectorului 5 l-a agresat pe bărbat, marți, la intrarea în Curtea de Apel București, și a explicat ce s-a întâmplat. Politicianul a amenințat că dacă forțele de ordine nu vor interveni, îl va ”lua la bătaie” pe manifestant.

De ce a fost Marian Vanghelie violent cu un protestatar

La intrarea în Curtea de Apel București, unde urma să fie audiat într-un dosar, Marian Vanghelie a fost așteptat de un protestatar. Bărbatul i s-a adresat politicianului care era grăbit să intre în instituție.

”Ați venit la școală la apel? Aveți un apel pentru condamnare!”, i-a spus protestatarul, după care Marian Vanghelie l-a rugat să plece de lângă el. Apoi, când bărbatul a insistat, politicianul l-a amenințat: ”Pleacă, că te bat”.

La un moment dat, Marian Vanghelie a lovit telefonul mobil cu care îl filma protestatarul. Bărbatul a reacționat: ”Stai pușcăriașule cuminte. Hai, du-te, pușcăriașule, că o să ajungi în pârnaie! Pușcăriașule, dă mă banii înapoi pe care i-ai furat”. El l-a mai numit pe fostul primar ”borfaș” și ”escroc” și l-a admonestat pentru că nu purta mască de protecție.

Marian Vanghelie l-a scuipat pe protestatar în timp ce încerca să scape de el și să intre în sediul Curții de Apel București. El a repetat gestul și când a intrat în sediul instituției, fără mască de protecție.

Cum s-a apărat Marian Vanghelie după incident

Marian Vanghelie a spus ulterior că este inadmisibil că acest protestatar îi urmărește pe politicieni și l-a acuzat pe bărbat că l-a lovit cu un picior pe la spate, ceea ce manifestantul a negat că s-ar fi întâmplat.

”Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate.

Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă”, a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

De asemenea, Marian Vanghelie a spus că nu și-a permis să piardă timpul sunând la 112, deoarece se grăbea să ajungă la primul termen și dacă ar fi chemat poliția ar fi pierdut cel puțin o jumătate de oră. Politicianul a spus că protestatarul a și intrat în sală și apoi, la ieșire, a alergat după el.

“Eu am să fac o plângere penală. Dacă instituțiile statului nu fac nimic, mă duc și eu după el pe la instituțiile unde se duce și-l iau la bătaie, să nu mai ia el la bătaie oamenii și avocații”, a mai spus Marian Vanghelie la Realitatea Plus.

În urmă cu ceva timp, politicianul a ajuns în lumina reflectoarelor după ce ar fi fost agresiv cu partenera lui de viață. Oana Mizil a fost dusă de urgență la spital cu dureri de cap, acuzând că a fost bătută de concubinul ei și cerând protecție de la organele de lege. Vezi AICI ce s-a întâmplat între Marian Vanghelie și iubita lui!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...