Marian Oprișan, în pericol. Ce i se pregătește eternului baron de Vrancea

Marian Oprișan, în pericol. Ce i se pregătește eternului baron de Vrancea

Președintele Consiliul Județean Vrancea, Marian Oprișan, va avea de dus o luptă electorală împotriva alianței PNL, USR-PLUS la alegerile locale. Cele trei formațiuni politice care luptă împotriva social-democraților au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Senatorul liberal Cătălin Toma speră să-l lase fără funcție pe baronul PSD de Vrancea.

Marian Oprișan, în pericol să-și piardă funcția, la alegerile locale

Vineri, a fost semnat acordul politic în ceea ce privește susținerea unui candidat comun pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. PNL împreună cu alianța USR-PLUS au stabilit, după mai bine de o lună de zile de negocieri intense, că vor susține un candidat unic pentru această funcție, în persoana senatorului liberal Cătălin Toma.

Evenimentul de prezentare a candidatului a avut loc pe un câmp. Simbolistica locației vine din faptul că de mai bine de șase ani de zile, baronul PSD Marian Oprișan a promis în acel loc construirea unui parc industrial, potrivit Adevarul.ro.

“Nu a fost greu să gândim acest proiect, dar a fost greu să găsim soluţia în aşa fel încât să lăsăm şi de o parte, şi de alta şi pentru asta mulţumesc partenerilor de alianţă pentru că am reuşit să facem împreună acest demers. Oprişan şi administraţia pesedistă a făcut praf banul public, nu există o transparenţă decizională, nu există o practică unitară în administraţia publică judeţeană, iar aceste lucruri nu există pentru că este acest Oprişan pe care noi trebuie să-l trimitem în istorie”, a declarat senatorul PNL Cătălin Toma, care aspiră la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Noua alianță formată din PNL, USR și PLUS a stabilit că va merge pe o formula de candidați comuni și pe listele de consilieri județeni.

Marian Oprișan, în pericol. Ce i se pregătește eternului baron de Vrancea

Marian Oprișan, în pericol. Ce i se pregătește eternului baron de Vrancea

Ministrul ”Grindă”, prezent la eveniment

Printre cei prezenți la eveniment au fost ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, cunoscut ca ministrul ”Grindă”, dar și președinții celor două formațiuni politicie, USR și PLUS Mihăiţă Lepădatu şi Radu Ţigănuş.

Negocierile, însă nu s-au terminat. PNL, USR și PLUS își doresc să găsească o formulă prin care să poată susține un candidat comun și la Primăria municipiului Focșani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI