Marian Ionescu și-a internat de mai multe ori fiul la dezintoxicare. Ce a pățit artistul de fiecare dată

Elena Avramescu 10.08.2020, 19:00
Marian Ionescu și-a internat de mai multe ori fiul la dezintoxicare. Ce a pățit artistul de fiecare dată

Marian Ionescu trăiește o dramă de câțiva ani, iar asta din cauza fiului său, care a căpătat o dependență de droguri. Solistul trupei Direcția 5 chiar a recurs la internarea fiului său, Carmin, la dezintoxicare, însă fără succes.

Marian Ionescu și-a internat de mai multe ori fiul la dezintoxicare

După ce o altă persoană publică, Margherita de la Clejani, a intrat în bucluc din cauza drogurilor, acum a venit rândul lui Carmin, fiul lui Marian Ionescu, după ce a fost oprit ieri de Brigada Rutieră, unde i s-a efectuat un drog test, care a ieșit pozitiv la cocaină.

Imediat după fost dus la INML pentru prelevarea mostrelor de sânge, după carea ajuns la Poliția Capitalei, unde a fost anunțat că va fi cercetat penal și că i se va suspenda permisul. Se pare că acesta nu se află la prima abatere de acest gen, fiindcă în urmă cu doi ani a fost citat ca martor în dosarul “Stupefiante pentru VIP-uri”, dar DIICOT-ul a considerat că acesta are numai calitate de consumator, nu și de traficant, de aceea nu a fost pus sub învinuire.

Marian Ionescu și-a internat de mai multe ori fiul la dezintoxicare
Marian Ionescu și-a internat de mai multe ori fiul la dezintoxicare

“A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familiei au ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic.

Dă banii pe păcănele și pe droguri, se împrumută peste tot. Păcat de el, este băiat bun și talentat, dar nu scapă de aceste patimi nenorocite și nu vrea să se lase, spune că nu are putere. Taică-su de aceea l-a și luat ca și chitarist la Direcția 5, a zis că poate dacă îl ține ocupat, se îndepărtează de lumea aceasta a drogurilor. Însă, nici gând”, au declarat surse apropiate lui Marian Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...