Marian Godină, prins de Poliţie încălcând legea. Cu ce a greşit celebrul poliţist: „A avut inspiraţie”

Nicu Stan 19.10.2021, 08:57
Marian Godină, prins de Poliţie încălcând legea. Cu ce a greşit celebrul poliţist: „A avut inspiraţie”

Marian Godină a fost surprins în timp ce încălca legea rutieră chiar în orașul natal, Brașov. Cel care l-a surprins pe celebrul polițist greșind este un fost portar important din Liga 1. Devenit cunoscut pentru mesajele pline de umor, Marian Godină a devenit o adevărată vedetă, astfel că acum suportă consecinele.

Marian Godină, prins când încălca regulile de circulație. Un fost portar celebru, devenit polițist local, l-a surprins

Marian Godină a fost surprins de un fost portar cum încalcă Legea Rutieră. Dorin Arcanu, fost portar la Craiova sau Oțelul Galați, s-a lăsat de fotbal și s-a făcut polițist local, astfel că din această funcție i-a picat victimă Marian Godină.

”La un moment dat am interacționat cu domnul Godină. Chiar la început nu l-am recunoscut, dar apoi am fost conciliant, că tocmai comisese o contravenție. Era o chestie minoră, totuși, nu i-am tăiat capul. Dar a avut inspirația să o treacă pe soție la volan. Era staționat, deci intra în atribuțiile mele. Dar să știți că noi suntem toleranți, acolo unde există colaborare, unde lumea este conciliantă. Doar cu recalcitranții avem ceva de împărțit și atunci apar problemele”,  a explicat Dorin Arcanu, potrivit playsport.ro.

Dorin Arcanu s-a facut politist local
Dorin Arcanu s-a facut politist local

Fostului portar îi place să lucreze ca polițist local

Fostul portar a explicat la Playsport LIVE că îi place ceea ce face, în prezent, chiar dacă nu are nicio legătură cu fosta lui profesie.

”Atunci când este cazul, îmi aduc și eu aportul să fac să fie mai bine în societatea românească”, a comentat Dorin Arcanu.

Dorin Arcanu nu crede să mai revină la marea lui pasiune, fotbalul

Fostul portar crede că nu se va mai întoarce în fotbal, chiar dacă a avut succes ca antrenor la copii. Portari importanți, cum ar fi Ionuț Radu sau Marian Aioani, au fost șlefuiți de fostul portar al Oțelului. Chiar și așa, modul lui direct i-a adus multe probleme.

”Fotbalul este pasiunea vieții mele, dar nu cred că se caută oameni ca mine. Am altă structură, nu mă potrivesc cu vremurile, de aceea am fost înlăturat și din Federație. Eram incomod. Eu am aflat din ziare că am fost îndepărtat, a mai declarat Dorin Arcanu.

Dorin Arcanu, un antrenor cinstit

Dorin Arcanu nu a vrut să procedeze ca alți antrenori și să favorizeze doar anumiți copii.

”S-a întâmplat să vină lume să îmi ofere ceva, pentru a ajuta copii, dar i-am refuzat elegant. I-am învățat să muncească, au apreciat și acum am rămas prieteni”, a concluzionat fostul portar.

Urmăriți Impact.ro și pe