Marian Godină, ironic la adresa ministrului de Interne. Ce a putut spune poliţistul despre Lucian Bode

Badea Violeta 09.07.2021, 09:35
Marian Godină, ironic la adresa ministrului de Interne. Ce a putut spune poliţistul despre Lucian Bode

Marian Godină este ironic la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode, după scandalul în care a fost implicat comisarul-şef Christian Ciocan. Ce a putut spune poliţistul despre Lucian Bode veți afla din materialul următor. Totul a fost făcut public!

Marian Godină, ironic la adresa ministrului de Interne

Marian Godină este ironic la adresa ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, după scandalul în care este implicat comisarul-șef de poliţie Christian Ciocan. Acesta a publicat un mesaj dur pe o rețea de socializare. Luptătorul SAS îi reproșează ministrului modul în care a reacționat cu privire la scandalul în care a fost implicat polițistul.

„Domnule ministru Bode, v-am citit astăzi declaraţia despre cazul domnului Ciocan. Am înţeles că marea dilemă a dumneavoastră e de când se ocupă poliţiştii cu filmatul. M-am bucurat să observ că aţi extras fix miezul problemei.

Indiferent ce a făcut omul ăla, agenţii nu trebuiau să-l filmeze şi să facă publice imaginile, că noi nu d-aia îi plătim. Ei sunt plătiţi să se lase umiliţi de cei cu funcţii mari în minister şi să aplice sancţiuni doar oamenilor de rând”, a transmis Marian Godină pe Facebook.

Acesta continuă să-l ironizeze pe Lucian Bolde și să-i critice pe polițiștii care au decis să-l filmeze pe comisarul şef Christian Ciocan în timp ce face presiuni asupra poliţiştilor care l-au amendat.

„Sper totuși să fiți drastic cu cei care au filmat. E inadmisibil. Mai era unu’ de avea cameră în mașină și s-a găsit el să filmeze mașina în care vă aflați și care fusese implicată într-un accident. Și ăla trebuie găsit și sancționat. Nu mai poate omul dormi pe bancheta din spate că trece unul filmând. Păi ce-i asta?

În mod normal nu aș face precizarea că am fost ironic mai sus, dar știindu-vă somnoros, țin să precizez că nu am vorbit serios. Câteva lămuriri:

Polițiștii au filmat în baza unei legi a avertizorului public, fiind un interes maxim legat de funcția pe care o ocupă dl Ciocan în MAI, funcție plătită din banii celor care au vizionat filmările.

Dumneavoastră nu aveți nicio calitate de a solicita acel proces-verbal, mă mir cum de nu v-a zis nimeni până acum, aveți grijă ce prostii faceți că poate mai băgați și pe alții în necazuri.

PS aș ieși oricând la un protest al polițiștilor legat de o astfel de situație.”, a mai precizat Marian Godină.

Lucian Bode
Lucian Bode

Ce a putut spune poliţistul despre Lucian Bode

Christian Ciocan a încălcat șapte prevederi ale Codului Rutier, a fost amendat cu suma de 6.000 de lei și i-a fost retras dreptul de a conduce timp de 30 de zile.

Conform agenților, comisarul-șef nu avea actele la el,  a circulat pe sens interzis, Inspecția Tehnică Periodică a mașinii pe care o conducea era expirată de trei ani de zile, iar autovehicului nu avea asigurare RCA.

Ulterior, Ciocan a fost filmat în secția de poliție în timp ce îl acuză pe polițist că ar fi avut un comportament nepotrivit și că ar fi blocat strada când i-a cerut să tragă pe dreapta.

În urma acestui scandal, Lucian Bode a promis că va lua măsuri imediat ce situația se va clarifica, iar imaginile apărute în spațiul public cu scandalul făcut de Christian Ciocan vor fi analizate mai atent. Oficialul a precizat că polițistul nu are scuză  pentru comportamentul său. Iată declarația care l-a deranjat pe Marian Godină.

„Sunt câteva chestiuni care mi se neclare pentru care am solicitat Poliţiei Capitalei un raport de urgenţă. Astăzi o să am acest raport şi pe baza a ceea ce mi se va raporta, voi lua măsuri.

În primul rând, am văzut acele imagini din interiorul unei secţii de poliţie, ceea ce nu este un lucru uzual, era spaţiu administrativ, într-adevăr puteau să înregistreze, dar trebuie văzut de când colegi poliţişti se ocupă cu înregistrări în secţia de poliţie şi se transmit prin intermediul sindicatului, evident, public”, a spus Lucian Bode.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...