EXCLUSIV

Marian Drăgulescu, un munte de durere. Fiica lui, operată pentru a şasea oară. „I s-au înlăturat organele urechii interne” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 25.09.2021, 07:29

Marian Drăgulescu, campion mondial la gimnastică, și fosta lui soție, Larisa, au avut mari emoții, ieri, când fiica lor, Beatrice, internată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”M. S. Curie”, a suferit o nouă operație la cap.

Larisa Drăgulescu ne-a povestit despre problemele de sănătate ale fiicei ei, care s-a născut cu un diagnostic crunt, hipoacuzie bilaterală profundă: ”Ieri i-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita să reapară acea tumoră periculoasă”, ne-a dezvăluit celebra mămică, în exclusivitate pentru impact.ro.

”A avut o tumoră benignă, foarte periculoasă, care s-a refăcut de patru ori”

Larisa Drăgulescu a avut mari emoții, ieri, pentru fiica ei, programată pentru a patra oară la operație. Femeia ne-a dezvăluit adevăratul diagnostic al fetiței, care s-a născut cu probleme de auz: ”În urma operației de implant cohlear, făcută în Austria, în 2008, Beatrice a dezvoltat un cholesteatom în urechea internă.

După multe analize și investigații medicale, la vremea aceea, am aflat că a contractat doi stafilococi intraspitalicești. Stafilococul Auriu și Phioceanic. Eu personal bănuiesc ca din cauza acestora s-a dezvoltat Cholesteatomul în urechea internă, care este o tumoră benignă, însă foarte periculoasă, deoarece noi suntem la a patra recidivă”.

larisa si fiica ei, la spitalul clinic de urgenta pentru copii m.s. Curie
larisa si fiica ei, la spitalul clinic de urgenta pentru copii m.s. Curie

” I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă”

Larisa a fost de acord ca medicii să o opereze din nou pe fiica ei, dându-și acordul de a i se înlătura organele urechii interne: ”Ieri am ales împreună cu doctorii să i se facă petrosectomie totală. I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă cholesteatomică.

În momentul acesta, Beatrice aude în continuare datorită celor două implanturi cohleare de pe ambele urechi și vorbește destul de bine. Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric, pentru reconstrucția urechii interne”, ne-a mai declarat Larisa Drăgulescu, pentru impact.ro

 ”Marian ne sună mereu, nu are voie în vizită, la spital, din cauza restricțiilor”

Din păcate, Marian Drăgulescu nu poate fi prezent, alături de fiica lui. Nu o poate vizita, la spital, din cauza restricțiilor impuse de pandemie: ”Marian ne sună mereu, dar nu are voie aici, în spital, pentru că este pandemie, sunt interzise vizitele. Stă si el cu mare grijă, își adoră copiii!

Vom mai rămâne, aici, în spital, cam zece zile, sunt internată cu ea. Fiica mea se simte bine, acum, după operație. Este elevă în clasa a zecea, la Liceul sportiv, e un copil tare bun”,  a mai adăugat Larisa, pentru impact. ro

Contactat de reporterii impact.ro, Marian Drăgulescu nu a dorit să ofere detalii: ”Este o situație de familie, personală”, au fost singurele lui cuvinte.

„Inima mea este în operație de ceva timp.

Așteptăm… mai câteva ore. și sper din toată inima că am luat cea mai bună decizie pentru tine.

Petrosectomie subtotala radicală.

Cholesteatom. Hipoacuzie neurosenzoriala bilateral-Profunda.

Ps: Să nu mă cerți niciodată că am ales aşa. Este cea de-a 6-a operație și cred că cea mai grea dintre toate.

Şi că de fiecare dată ne rugăm la Dumnezeu să fie ultima intervenție medicală, să scăpăm de acest cholesteatom care ne supăra de mulți ani. Te iubesc din toată inima mea!!”, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina ei de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...