Marian Drăgulescu se căsătoreşte din nou. Ce spune Larisa, prima sa soţie, despre aleasa sportivului (Exclusiv)

Andra Daoud 26.05.2022, 00:00
Marian Drăgulescu se căsătoreşte din nou. Ce spune Larisa, prima sa soţie, despre aleasa sportivului (Exclusiv)

Eliminat din competiția Survivor, Marian Drăgulescu se pregătește să se căsătorească pentru a treia oară. Iubita lui, Simona, urmează să îmbrace rochia de mireasă cât de curând, iar vestea că fostul gimnast va ajunge la altar pentru a treia oară nu a lăsat-o indiferență pe prima lui soție, Larisa.

Ce spune Larisa despre nunta lui Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu și-a petrecut ultimele trei luni în Republica Dominicană, la show-ul Survivor. Fostul gimnast a fost eliminat din competiție, în urma votului publicului. Întors acasă, Marian Drăgulescu are planuri mari în ceea ce privește viața personală și este pregătit să se însoare pentru a treia oară. Larisa Drăgulescu, prima soție a fostului campion, nu a rămas indiferentă la vestea că acesta se însoară. Larisa a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că abia așteaptă să joace la nunta lui.

„Eu l-am urmărit pe Marian la tv, atunci când mi-a permis timpul, și pot să spun că am avut emoții pentru el la fel ca pe vremurile când îl urmăream la gimnastică. Simona este o fată deosebită și mă bucur mult pentru el că, în sfârșit, a găsit pe cineva potrivit. De-abia aștept să joc la nunta lui!”

Larisa a rămas, așadar, în relații bune cu fostul soț, cu care are și doi copii. Ea a mai dezvăluit că este foarte posibil să meargă într-o vacanță în formulă extinsă, adică ea și actualui partener, Marian Drăgulescu și Simona, precum și cei doi copii ai lor.

„Momentan, copiii au încă școală și mai durează până se vor vedea. Nu avem încă planurile pentru vacanță, dar cel mai probabil vom merge pe undeva pe la mare cu toții, Marian, Simona, eu, fiica și fiul meu și actualul meu soț”, a mai spus Larisa.

Marian Dragulescu se casatoreste din nou. Ce spune Larisa, prima sa sotie, despre aleasa sportivului
Marian Dragulescu si Larisa, pe vremea cand formau un cuplu

Marian Drăgulescu, despre căsnicia cu prima soție

Mariajul dintre Marian Drăgulescu și Larisa a durat trei ani și s-a încheiat în anul 2009. A fost o relație dificilă, presărată cu episoade de violență, după cum a declarat fostul sportiv, în urmă cu ceva timp.

„Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din noi. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă. Prefer să rămân calm.”, spunea Marian Drăgulescu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

După divorțul de Larisa, Marian Drăgulescu s-a căsătorit cu o altă femeie, pe nume Corina, dar nici de data aceasta lucrurile nu au mers, cei doi divorțând în 2019. Fostul campion olimpic urmează să ajungă la altar pentru a treia oară, alături de iubita lui, Simona.

 

Urmăriți Impact.ro și pe