Marian Drăgulescu, ofertă de la Circ. Decizia luată de marele nostru campion la gimnastică

Stan Filon 15.02.2023, 08:15
Marian Drăgulescu, ofertă de la Circ. Decizia luată de marele nostru campion la gimnastică

Marian Drăgulescu a primit o ofertă să evolueze la circ! Marele campion al României a acordat recent un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri în care a vorbit despre ofertele pe care le-a primit din afara țării, dar și despre planurile sale de viitor.

Marian Drăgulescu, ofertă de la Circ

Marian Drăgulescu a intrat în istoria gimnasticii masculine românești drept primul sportiv care a obținut o medalie la individual compus – bronz, în 2000, la Campionatele Europene de la Bremen și a cucerit doua titluri mondiale, la sol și sărituri, în 2001, la Campionatele Mondiale de la Gent. A fost primul gimnast din lume care a executat o săritura extrem de spectaculoasă și dificilă în acelasi timp, care acum îi poartă numele.

Așadar, Marian Drăgulescu este un nume foarte cunoscut în România, dar și peste hotare. Ei bine, tocmai popularitatea sa, dar și abilitățile sale fizice, l-au făcut foarte atractiv pentru circurile din mai multe colțuri ale lumii. Sportivul a fost asaltat cu oferte peste oferte, însă le-a declinat pe toate.

Marian Dragulescu, oferta de la Circ
Marian Dragulescu, oferta de la Circ

„Artiștii sunt bine apreciați și respectați”

„Majoritatea celor de la circ sunt foști gimnaști. Am primit oferte de la Circ, din afara țării, dar mie îmi era bine aici. Nu mai plec nicăieri, dacă nu am făcut-o până acum. Circul e o alternativă destul de bună și aici. Cei de acolo spun că o duc bine. Circul arată foarte bine, au investit mulți bani, condițiile sunt ultra, au și sală de antrenamente, iar artiștii sunt bine apreciați și respectați. Aș face față, dacă aș vrea, dar nu-mi doresc”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Playtech Știri.

Marele campion a dezvăluit și ce planuri de viitor are. După două căsnicii eșuate, Marian Drăgulescu se pare că și-a găsit sufletul pereche. O cheamă Simona și este de meserie inginer, însă momentan lucrează cu partenerul său de viață la academia Marian Drăgulescu. Gimnastul a recunoscut că vrea să se însoare și să devină din nou tată.

„Ne-am relaxat în week-end, pentru că în timpul săptămânii nu avem timp. Am fost și la Therme, apoi la un restaurant, la un spectacol de circ. Doi dintre antrenorii de la academie lucrează și acolo. Și am fost să-i vedem. Vreau să mă însor. Să avem și copii. Simona e la bază inginer, în construcții. Ne-am cunoscut printr-o coincidență. Acum lucrează cu mine la academie, e la recepție, coordonează relația între antrenori, părinți, copii, organizează antrenamentele. E angajată, ca mine”, ne-a mai spus fostul sportiv, pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...