Marian Drăgulescu, mărturisiri complete despre cum o bătea pe fosta soție, Larisa. ”Și ea sărea, cât e de mică”

Nicu Stan, Ioana Nicolae 21.04.2021, 15:12

Marian Drăgulescu, mărturisiri complete despre cum o bătea pe fosta soție, Larisa. ”Și ea sărea, cât e de mică”. Sportivul se bătea parte în parte cu soția.

Marian Drăgulescu, dezvăluiri șocante. Sportivul se bătea parte în parte cu fosta soție, Larisa

Marian Drăgulescu a făcut mărturisiri complete despre cum o bătea pe fosta sa soție, Larisa. Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai titrați sportivi din România ultimilor ani, a vorbit despre relația zbuciumată pe care a avut-o cu Larisa, fost sa soție.

Medaliat la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale, dar și Europene, gimnastul Marian Drăgulescu nu a avut același succes în dragoste. A avut probleme mari cu fosta soție. Astfel, cel mai premiat sportiv român din toate timpurile s-a despărțit de Larisa în urmă cu mai mulți ani, din cauza scandalurilor, deși cei doi aveau doi copii împreună.

Scandalurile se mai finalizau si asa
Scandalurile se mai finalizau si asa

Marian Drăgulescu a învățat din greșelile trecutului

Acum, Marian Drăgulescu a făcut câteva mărturisiri absolut șocante. Gimnastul dezvăluie că de-a lungul căsniciei cu Larisa, cei doi au avut mai multe scandaluri, acestea degenerând în adevărate bătăi.

“Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm.

Altercațiile erau la ordinea zilei

Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie.

Niciodată nu mi-am bătut copiii! Au fost două situații. Fetița se juca alături de copiii nașilor și a căzut și și-a mușcat buzița. Chiar și nașul a dat ulterior declarații cu ceea ce s-a întâmplat. Băiatului i-am luat două ATV-uri, s-a jucat la țară, s-a lovit de o creangă. Niciodată nu mi-am bătut copiii, iubesc, îmi plac copiii, nu i-am tratat niciodată diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la Reșița”, a spus Marian Drăgulescu, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI