Mariajul care ar fi schimbat complet destinul prințesei Diana. Cu cine trebuia să se căsătorească, de fapt. Charles a fost a doua opțiune

Stan Filon 27.09.2022, 08:38

Puțini oameni au aflat de mariajul care ar fi schimbat complet destinul prințesei Diana. Casa Regală a Marii Britanii a atras întotdeauna curiozitatea întregii lumi, iar trecerea în neființă a Reginei Elisabeta și înscăunarea Regelui Charles au adus în prezent amintiri care mai de care. Printre acestea, multe sunt legate de cea care ar fi trebuit să devină Regină consoartă, Prințesa Diana, fosta soție a Regelui Charles.

Mariajul care ar fi schimbat complet destinul prințesei Diana

Prințesa Diana a fost foarte iubită. Pe cât era de iubită de britanici, pe atât de nefericită a fost viața ei. Singura bucurie a trăit-o alături de cei doi copii ai săi, Prințul William și Prințul Harry. În rest, viața ei a fost una destul de tristă. Întreaga sa viață nu a dus lipsă de nimic, decât de afecțiune. A fost părăsită de mamă la vârsta de 5 ani și a simțit lipsa mamei sale toată viața. Mică fiind, Diana își aștepta mama să o viziteze, așa cum femeia i-a promis atunci când a plecat de acasă, însă nu s-a întâmplat niciodată.

Familia prințesei Diana a fost mereu apropiată de Familia Regală. Regina Elisabeta a II-a a fost nașa fratelui ei și s-a jucat cu frații lui Charles în copilărie. Mulți se așteptau ca Diana să fie atrasă de prințul Andrew, care era mult mai chipeș și mai apropiat de vârsta ei. El era născut în anul 1960, iar Diana era născută în anul 1961.

Mariajul care ar fi schimbat complet destinul printesei Diana
Mariajul care ar fi schimbat complet destinul printesei Diana

„Era apropiat de vârsta ei și era și mai plin de viață”

„Cred că unii dintre prietenii Dianei au crezut că Andrew va fi mai distractiv pentru ea decât Charles, pentru că era apropiat de vârsta ei și era și mai plin de viață. Dar Diana nu era interesată de Andrew. Ea era interesat de Charles. Diana s-a aflat în preajma familiei regale încă de mică, deoarece tatăl ei și familia ei locuiau pe domeniul regal de la Sandringham”, a dezvăluit Ingrid în timpul unui interviu pentru publicația Us Weekly.

Pe de altă parte, între Diana și Charles era o diferență de vârstă de nu mai puțin 13 ani. Vârsta nu a fost însă problema nefericirii „prințesei inimilor” așa cum mai era cunoscută prințesa Diana, ci o fostă iubire din tinerețe de-a prințului, care a continuat pe tot parcursul mariajului ei, dar și dincolo de el. Vorbim despre Camilla Parker, cea care între timp a devenit Regina Consoartă a Marii Britanii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...