EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu și-a luat soțul și a plecat din România. Scandalul cu pensia solistei a enervat-o la culme

Ana Anitoiu 15.04.2021, 21:18

Maria Dragomiroiu și-a luat soțul și a plecat România. Scandalul cu pensia solistei a enervat-o la culme pe îndrăgita cântăreață, care s-a hotărât să își facă bagajele și să plece alături de Bebe Mihu departe de țară. Apropiații familiei au făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Unde a plecat Maria Dragomiroiu alături de soțul ei

Mara Dragomiroiu a fost implicată într-un scandal de proporții cu Elena Merișoreanu. Conflictul lor mocnește de doi ani, de când prima dintre ele a susținut public că, după 40 de ani de muncă, are o pensie de doar 1.200 de lei, iar cea de-a doua a spus că nu e cazul ca artista să se plângă, pentru că are sute de spectacole de unde ia foarte mulți bani. Apoi, cele două au făcut schimb de declarații acide. Mai multe detalii, AICI!

Recent, Maria Dragomiroiu și-a făcut bagajele și a plecat alături de soțul ei tocmai în Statele Unite ale Americii, unde va susține un turneu timp de o lună. Începând de mâine, este așteptată inclusiv în Florida și în New York, alături de alți doi mari artiști, Nicu Paleru și Gigi Gheorghiu. ”Maria se află încă de sâmbăta trecută în America, în Florida, unde a venit împreună cu soțul ei, Bebe Mihu. Și-au luat toate măsurile de protecție, poartă măști, Maria s-a vaccinat, în România, dar și Gigi Gheorghiu i-a urmat exemplul, la un centru medical din New York”, au declarat apropiații celebrei familii, pentru redacția Playtech-Impact.

Maria Dragomiroiu si-a luat sotul si a plecat din Romania. Scandalul cu pensia solistei a enervat-o la culme
Maria Dragomiroiu

Saveta Bogdan, supărată pe Maria Dragomiroiu

La aflarea veștii că Maria Dragomiroiu se află deja în Statele Unite ale Americii, încă de sâmbăta trecută, Saveta Bogdan, care i-a ținut partea în scandalul cu Elena Merișoreanu, a recunoscut că s-a întristat.

”Nu știam că Maria este plecată. A plecat cu soțul ei, care îi este și impresar, au o familie înstărită, nu m-au chemat, nu m-au sunat și pe mine. Dar voi pleca și eu prin luna iulie, în America, la fata mea, o să stau câteva luni”, ne-a spus artista.

Saveta Bogdan, atacată de Elena Merișoreanu

După ce i-a luat apărarea Mariei Dragomireanu, Saveta Bogdan a fost la rândul ei atacată de Elena Merișoreanu. Ea a fost criticată de artistă că face de râs breasla cântăreților de muzică populară și a spus că a luat-o de milă într-un turneu.

”Tot scandalul a pornit de la Maria Dragomiroiu. Că sunt rea, că sunt invidioasă. Auzi, cine e Saveta Bogdan? Se duce să cânte pe doi lei ca să își plătească ratele la bănci. Am luat-o de milă într-un turneu în Israel. În plus, a dansat la bară, într-o emisiune tv, ne face de râs!”, a spus Elena Merișoreanu.

”Începem să intrăm în normal”

Gigi Gheorghiu, aflat în Statele Unite ale Americii alături de Maria Dragomiroiu, a publicat miercuri un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Iar și iar la Florida! Începem turneul mult-așteptat. Ne revedem cu prietenii și începem să intrăm în normal! Va așteptăm cu drag, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru și Gheorghe Gheorghiu!”.

Artistul a anunțat și programul turneului: 16 Aprilie – Restaurant Vendetta Hollywood FL, 17 Aprilie – Restaurant Veranda Orlando FL, 23 Aprilie – Restaurant Dunarea LA, 24 Aprilie – Restaurant Firebird Sacramento, 1 Mai – Restaurant Romanian Garden NY, 2 Mai – Restaurant Romanian Garden NY, 9 Mai – Biserica Romana Houston TX și 16 Mai – Biserica Romana Potomac Maryland.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...