Maria Dragomiroiu, dezvăluire incredibilă despre podoaba capilară. Ce obișnuiește să facă după ce își tunde părul. „Am această plăcere”

Badea Violeta 08.06.2022, 16:00

Maria Dragomiroiu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Însă, artista nu este celebră numai pentru melodiile sale care i-au încântat pe români de-a lungul timpului, ci și pentru podoaba sa capilară. Interpreta are de ani de zile un păr foarte lung și frumos, însă puțini oameni știu ce obișnuiește să facă după ce și-l tunde.

Ce face Maria Dragomiroiu cu părul său, după ce îl tunde

Maria Dragomiroiu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai consacrate cântăreţe de muzică populară. De-a lungul timpului, melodiile sale au alinat sufletele multor români și, cu siguranță, vor rămâne nepieritoare în inimile fanilor săi. Dar, pe lângă cariera sa de-a dreptul impresionantă, Maria Dragomiroiu a făcut un efort uriaș pentru a rămâne la fel de frumoasă.

Interpreta este celebră pentru podoaba sa capilară deosebită. Solista reușește să atragă toate privirile cu fiecare apariție de-a sa și să smulgă complimente. De curând, artista a dezvăluit ce obișnuiește să facă cu vărfurile pe care și le tunde.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

(…) Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Click!.

O celebră cântăreaţă de muzică populară, agresată fizic de soţ. A trecut prin momente cumplite: „Mi-a smuls părul”
Maria Dragomiroiu

Cum are grijă de părul său

În urmă cu ceva timp, cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum își îngrijește podoaba capilară. Maria Dragomiroiu a mărturisit că își spală părul la lighean, așa cum se spală hainele.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă.

Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos, la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Ca să-l uscăm, facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des

Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, a spus interpreta, într-unvideoclip publicat pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...