Maria Constantin, transformare radicală. Ce operație și-a făcut vedeta. „Asta mi-am dorit”

Andra Daoud 24.01.2022, 09:21

Maria Constantin și-a făcut o nouă intervenție estetică. La un an de la operația de mărire a bustului, cântăreața de muzică populară a trecut din nou pragul medicului estetician. De data aceasta și-a făcut o intervenție la nivelul feței și totul a decurs cum trebuie. Artista a spus că își dorea de multă vreme un astfel de efect, iar acum l-a obținut.

Maria Constantin, transformare radicală

Maria Constantin nu ezită să treacă pragul medicului estetician atunci când are nevoie să îmbunătățească anumite aspecte ce țin de fizic. Cântăreața de muzică populară nu a făcut un secret din faptul că a „umblat” pe ici-pe colo, de-a lungul timpului, pentru a obține trăsăturile pe care și le-a dorit și pentru a estompa efectele trecerii timpului.

De data aceasta, artista și-a făcut curaj pentru o intervenție la nivelul feței, pe care și-o dorea de multă vreme. Maria Constantin și-a ridicat sprâncenele, pentru a obține un efect de lifting.

Mi-am dorit efect de lifting şi l-am obţinut prin schimbarea formei sprâncenelor”, a scris artista pe o rețea socială.

Maria Constantin, transformare radicală. Ce operație și-a făcut vedeta. ”Asta mi-am dorit”
Maria Constantin, după intervenția de ridicare a sprâncenelor

Maria Constantin și-a ridicat bustul în urmă cu un an

A trecut un an de când artista s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru o intervenție chirurgicală mai amplă. Ea și-a pus implanturi cu silicon, deși planul inițial era altul și nu își dorea neapărat o augmentare mamară, ci mai degrabă o intervenție de ridicare a bustului.

Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului”, a spus Maria Constantin la vremea aceea.

Maria Constantin este într-o relație cu un tânăr afacerist, de doi ani de zile. Robert Stoica se numește cel care a cucerit-o și s-au cunoscut la un eveniment. Totul a început ca o provocare între ei, fără să aibă vreun plan pe termen lung. Anul trecut, în ziua în care a împlinit 35 de ani, Maria Constantin a primit din partea iubitului ei inelul de logodnă.

Cei doi plănuiesc să facă nunta în 2023, în speranța că va trece pandemia până atunci și că nu vor mai fi restricții ca în prezent. Vedeta a recunoscut că își mai dorește un copil, tot băiat. Ea mai are un băiat în vârstă de 11 ani, dintr-o căsnicie anterioară.

Urmăriți Impact.ro și pe