Maria Constantin se pregătește să devină mamă din nou, deși iubitul ei e bărbat însurat

Redacția IMPACT 29.05.2020, 13:49
Maria Constantin se pregătește să devină mamă din nou, deși iubitul ei e bărbat însurat

Invitată în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, Maria Constantin a făcut o dezvăluire care i-a umit pe fani. Interpreta de muzică populară își dorește un copil cu iubitul său care este însurat. Aceasta spune că și-a dorit de mică o familie numeroasă.

Maria Constantin vrea să devină mamă din nou

Artista a spus în cadrul emisiunii “Showbiz Report” că și-ar dori să aibă câți, mai mulți copii, mai ales băieți. Vedetei îi surâde ideea de a avea masa plină de copii, iar casa sa să fie mereu animată de haos. Cu siguranță, aceasta spune că ar fi tare mândră.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin la „Showbiz report”.

maria constantin, mama din nou, iubit insurat
Maria Constantin vrea să devină mamă din nou

După despărțirea de jucătorul de fotbal Dacian Varga, Maria Constantin și-a găsit alinare în brațele altui bărbat, a cărei identitate nu a fost dezvăluită încă. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână la o sesiune de shopping scurtă, în văzul lumii, dar și în tandrețuri.

Însă, artista ar fi avut doar de suferit, din cauza acestei legături amoroase, deoarece acesta ar fi un bărbat însurat și cu copil acasă, potrivit spynews. Mai mult, cântăreța de muzică populară ar fi fost inclusiv bătută de soția acestuia. Soția supărată de infidelitatea soțului și-a vărsat toată furia pe Maria Constantin.

Bărbatul de care artista este îndrăgostită lulea nu a putut să o scape din mâinile agresoare. De asemenea, voci spun că cele două femei s-ar fi cunoscut, artista fiind invitată să îi cânte chiar la un eveniment de familie.

Urmăriți Impact.ro și pe