Maria Constantin, momente de panică în timpul filmărilor pentru Splash! Vedete la apă. Artista a făcut un gest neașteptat

Badea Violeta 05.08.2022, 11:55

Maria Constantin se numără printre vedetele care vor participa la „Splash! Vedete la apă”. Interpreta de muzică populară a scris pe Instagram că emisiunea de la Antena 1 reprezintă provocarea vieții ei și a recunoscut că îi este foarte teamă de săriturile de la înălțime. Ce s-a întâmplat la filmări cu artista? Iată gestul neașteptat pe care l-a făcut!

Momente de panică pentru Maria Constantin. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru Splash! Vedete la apă

Antena 1 va difuza un nou sezon „Splash! Vedete la apă”. Maria Constantin se numără printre vedetele care au avut curajul de a lua parte la acest proiect. De curând, îndrăgita interpretă de muzică populară le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că va concura în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Știu că sunt un om puternic dar aici vorbim de cu totul altceva!
Provocarea vieții mele…..”, a scris Maria Constantin pe Instagram.

În timpul filmărilor, artista a trecut prin momente cumplite. Maria Constantin a suferit un atac de panică în timp ce își pregătea săritura pentru cel mai răcoritor show al verii, ce va fi difuzat începând cu data de 11 august, la Antena 1.

Cântăreața a cedat la antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă“ și a izbucnit în lacrimi, moment în care antrenorul Cătălin Cozma a încercat să o încurajeze.

„Mi-este teamă de adâncime – dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (…). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la Splash!, pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf“, a declarat artista.

„Are niște traume. Suferă și este foarte emotivă“, a precizat Cătălin Cozma.

Maria Constantin
Maria Constantin

Ce vedete vor mai participa la Splash! Vedete la apă

Filmările pentru noul sezon „Splash! Vedete la apă“ sunt în plină desfășurare, jurații acordând deja note unora dintre concurenți. De curând, producătorii show-ului de la Antena 1 au dezvăluit cine sunt curajoșii care au acceptat provocarea.

„Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu sunt prima serie de concurenţi care se vor întrece în salturi ameţitoare pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei”, au transmis reprezentanții Antena 1.

Anul trecut, marele câștigător al competiției „Splash! Vedete la apă“ a fost Cristi Pulhac. Fostul jucător al lui Dinamo s-a ales cu suma de 10.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...