Maria Constantin, jignită grav de Iulia Albu. „O văd pe la mese”. Și Anca Serea a pus paie pe foc

Ioana Bucur 24.07.2022, 16:11

Nu mai este nicio surpriză că fosta soție a lui Mihai Albu nu are nicio reținere când vine vorba despre critici. Iulia Albu a lovit din nou, iar, de data asta, ținta a fost Maria Constantin. Surpriza cea mare a fost intervenția unei vedete destul de discrete, care a stat mereu departe de conflicte în spațiul public. Ce a spus Anca Serea despre cântăreață.

Iulia Albu, despre Maria Constantin

Când vine vorba despre alegerile vestimentare ale vedetelor, Iulia Albu nu are nicio reținere în a-și prezenta cât se poate de public și de sincer părerile. Într-o ediție a emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, „Poliția Modei”, în vizorul său a intrat Maria Constantin, care a apărut la un eveniment monden într-o ținută ce nu a fost deloc pe placul fostei soții a lui Mihai Albu.

Stilista a asemănat-o cu o picoliță, susținând că și-o poate imagina îmbrăcată așa în timp ce servește oamenii la mese.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie …. voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Maria Constantin, jignita grav de Iulia Albu. O vad pe la mese. Si Anca Serea a pus paie pe foc

Ce a completat Anca Serea

Invitata specială a ediției „Poliția Muzicii” a fost Anca Serea. În mod normal, soția lui Adi Sînă apare destul de rar în emisiuni TV și se ține departe de conflicte. De data asta, însă, privind imaginile cu Maria Constantin, bruneta a spus că i se pare că artista alege ţinute provocatoare doar pentru a ieşi în evidenţă.

„Mie mi se pare un pic deplasat faptul că și-a pus pe un bust atât de generos acel top care este un pic agresiv la retină. Dânsa e o domnișoară sexy, probabil că asta vrea să pună în evidență”, a spus Anca Serea despre alegerea vestimentară a Mariei Constantin.

Într-o altă ediție a emisiunii, Iulia Albu a criticat-o și pe Andreea Marin care fusese fotografiată în grădina casei sale purtând pantofi cu toc.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...