Maria Constantin, distrusă după ce a anunțat că intră în ”telenovela” cu Vulpița și Viorel. Ce i-au făcut fanii

Maria Constantin, distrusă după ce a anunțat că intră în ”telenovela” cu Vulpița și Viorel

Cântăreața de muzică populară, Maria Constantin a fost aspru criticată de către fanii săi după ce  și-a ascociat imaginea cu vedetele Antenei 1: Vulpița și Viorel. Ce mesaje i-au lăsat internauții artistei pe rețelele se socializare?

Maria Constantin, criticată dur de fani după ce a intrat în ”telenovela” cu Vulpița și Viorel

Fosta soție a omului de afaceri Marcel Toader a stârnit un val de cririci după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Vulpița și Viorel. Mai mult, artista a anunțat că va lansa și o nouă melodie în colaborare cu vedetele Antenei 1. Fanii cântăreței au reacționat imediat și au taxat-o pe aceasta. Prietenii virtuali ai Mariei Constantin o acuză că a decăzut foarte mult dacă a ajuns să se asocieze cu Viorel și Vulpița.

maria constantin, viorel, vulpita, scandal

Maria Constantin, alături de Vulpița și Viorel. Sursă foto: Playtech

”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt doar două dintre sutele de mesaje prin care Maria Constantin este atacată dur de fani pentru alegerea făcută, potrivit Playtech.

„Telenovela” Vulpița și Viorel a debutat pe Antena 1 pe data de 13 ianuarie. De atunci urmăritorii emisiunii Acces Direct au urmărit într-un număr extrem de mare toată povestea de iubire dintre cei doi care a fost presărată cu scandal, împăcari, despărțiri și multe lacrimi și intrigi.

În aceeași măsură personajele promovate de Antena 1 au stârnit și nenumărate controverse. Însă, producătorii Antenei 1 vor continua povestea care le aduce un profit colosal. În total, Antena 1 a strâns din publicitate între 350 000 și 450 000 de euro, în tot acest timp. De asemenea, Antena 1 a fost și amendată de CNA cu o sumă de 100 000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI