Maria Constantin, dezvăluiri picante din culisele Survivor. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmare

Stan Filon 14.01.2023, 09:52

Maria Constantin a făcut dezvăluiri picante din culisele Survivor, imediat după ce a fost eliminată din celebrul concurs de la Pro TV. Cum a pus mâna pe telefon, blondina a intrat live pe Tik Tok și a dat aproape totul din casă. Vedeți în rândurile de mai jos ce a spus îndrăgita interpretă.

Maria Constantin, dezvăluiri picante din culisele Survivor

Maria Constantin a încheiat aventura Survivor după numai o săptămână. Blondina a recunoscut că nu se aștepta să fie eliminată, mai ales că celălalt concurent propus pentru eliminare chiar a cerut să fie votat pentru a pleca acasă. Vorbim de Gheboasă, care nu a mai rezistat să stea departe de soția lui.

Spre surprinderea tuturor, cea care a fost votată de public să părăsească competiția a fost Maria Constantin. Spera ca popularitatea să să o ajute să rămână în concurs, însă nu a fost deloc așa. Fanii au acuzat-o că nu a făcut treabă bună în probele la care a participat.

Maria Constantin, dezvaluiri picante din culisele Survivor
Maria Constantin, dezvaluiri picante din culisele Survivor

Gheboasă, supărat foc

Gheboasă s-a supărat atunci când a văzut că nu el a fost cel votat pentru a pleca acasă. A dat cu bandana de pământ și a decis să renunțe de bunăvoie la concursul care îl ținea departe de soția sa. Așadar, Gheboasă și Maria Constantin au părăsit concursul.

Interpreta de muzică populară a făcut însă dezvăluiri din spatele camerelor de filmat Survivor și a spus exact cum stă treaba la celebrul concurs. A oferit chiar detalii intime, imediat cum a intrat din nou în posesia telefonului. A intrat live pe Tik-Tok, unde a povestit totul.

„Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

„Eu oricum mănânc foarte puțin”

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na…corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit solista de muzică populară.

Blondina a spus ce a fost nevoită să aibă în bagaj, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Ce spune despre cel care a propus-o pentru eliminarea din concurs

„La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta. Cel mai greu mi-a fost atunci când am coborât de pe barcă în Dominicană. A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror, noroc că m-a susținut Doc că nu mai ajungeam la mal. Ți se lua respirația. E dificil și pentru un înotător de performanță”, a mai spus solista.

Cel care a propus-o pentru eliminare a fost Ionuț Iftimoaie, însă nu îi poartă pică. „Nu sunt supărată pe Iftimoaie, cred că nici el nu a vrut să ies eu. Toata lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez. Noi toți eram siguri că iese Gheboasă, nu eu! M-am înțeles bine cu toți colegii!

În afară de Vica, m-am înțeles bine cu Ștefi. Este o fată extraordinară, senzațională. M-am înțeles bine și cu Bianca, Sebi, Jorge. Sebi este un băiat foarte matur pentru vârsta pe care o are”, a adăugat solista.

Maria Constantin a fost pusă la colț de fani care i-au explicat că a fost scoasă din concurs datorită performanțelor ei foarte slabe obținute pe traseu. Blondina i-a contrazis însă și a spus că a făcut tot ce a putut entru a-și ajuta echipa.

„Eu sunt crescută la țară, știu să aprind focul. Tocmai de asta, am vrut să-mi ajut echipa, am aprins focul dintr-o scânteie. E foarte greu. Nu cred că se mai vede urma, dar am făcut o bășică pe deget de cât am dat să aprind focul. Nu m-am accidentat, sunt ok. Asta era teama mea înainte de plecare”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...