VIDEO EXCLUSIV

Maria Constantin, condiție ciudată pentru invitații de la nuntă. Ce îi pune să facă: „Tradițiile sunt pierdere de vreme. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 03.10.2022, 16:17

Maria Constantin este convinsă că Robert Stoica este sufletul ei pereche. Îndrăgostiții locuiesc de 3 ani împreună și potrivit mărturisirilor artistei, între ei nu a existat vreo ceartă sau supărare, nici măcar una minoră. Cântăreața de muzică populară și logodnicul ei se vor căsători anul viitor în luna iulie, iar nunta va fi una atipică, la care toți invitații vor trebui să se prezinte la nuntă îmbrăcați în alb.

Dress code inediat la nunta Mariei Constantin

Cântăreața de muzică populară se consideră ca și măritată cu iubitul ei, Robert Stoica, dar își va oficializa relația și va îmbrăca rochia de mireasă vara viitoare, când va da o petrecere de zile mari. Pentru că și ea este antamată la concerte și evenimente private, Maria a decis să facă nunta în timpul săptămânii ca să nu fie nevoită să refuze cântări. În plus, în felul acesta îi vor putea fi alături și alți colegi de breaslă cu care a legat prietenii.

Maria și Robert nu vor avea o nuntă tradițională, ci una modernă. Mai exact, toți invitații vor avea de respectat un dress code.

“Știm că la anul va fi nunta, în luna iulie, în cursul săptămânii, white party, garden party, deci va fi pe relaxare mai mult, pentru rochia de mireasă știu modelul, toată lumea o să vină îmbrăcată în alb”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Nu va respecta nicio tradiție

Cântăreața de muzică populară nu vrea să lipsească nicio secundă de la propria nuntă, așa că și-a anunțat apropiații că nu vrea să fie furată și că nu intenționează să pună în scenă nici alte obiceiuri.

“Nu voi respecta nicio tradiție, nu le-am respectat nici la celelalte două nunț. Nu respect tradițiile, pentru că eu consider că trebuie cumva să fie o petrecere la care lumea să se simtă bine, iar lucrurile astea mi se par o pierdere de timp. Și mai ales că nu fac nunta la Vâlcea la mine, unde într-adevăr încă se mai păstrează tradițiile și e un lucru foarte frumos, dar în București e aproape imposibil de realizat acest lucru și nunta va avea loc în București”, ne-a spus Maria Constantin.

Cântăreața a mai fost de două ori căsătorită și speră ca de data aceasta să fie cu noroc. Din primul mariaj cu artistul de muzică populară Ciprian Tapota Lătărețul are un băiețel, Codruț, după care a sperat că va fi fericită cu omul de afaceri Marcea Toader, însă divorțul a fost inevitabil.

Maria Constantin, condiție ciudată pentru invitații de la nuntă. Ce îi pune să facă. „Tradițiile sunt pierdere de vreme”. VIDEO EXCLUSIV

„Nu sunt un om superstițios”

Maria nu consideră ca trebuie sau nu trebuie să facă ceva anume la cea de-a treia nuntă pentru a-i merge bine.

“Nu sunt un om superstițios și nu mă gândesc la lucrurile astea, până la urmă dacă e să meargă, merge, dacă nu, asta este. Vreau să fie o petrecere mai mult, pentru că noi oricum suntem ca și căsătoriți, adică suntem de 3 ani împreună, de 3 ani locuim împreună și totul este super ok, adică nu m-aș sinchisi să fac mai mult de atât”, ne-a spus ea.

Pacifistă de felul ei, Maria Constantin este mulțumită că între ea și logodnicul ei nu au existat neînțelegeri.

“Nu, tocmai de asta suntem împreună. O să facem pasul acesta, pentru că totuși după 2 căsnici eșuate la mine, e clar că trebuia să găsesc pe cineva cu care totuși să nu mă cert, să nu existe conflicte. Mie îmi place liniștea, să nu stau sub stres, nu funcționez sub presiune și atunci cred că am găsit persoana potrivită în sfârșit”, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe