EXCLUSIV

Maria Ciobanu și Irina Loghin, rivale de temut? Un celebru solist rupe tăcerea despre ce se întâmpla în turnee EXCLUSIV

Carmen Andrei, Alexandru Puiu 27.08.2021, 15:48
Maria Ciobanu și Irina Loghin, rivale de temut? Un celebru solist rupe tăcerea despre ce se întâmpla în turnee EXCLUSIV

Despre Maria Ciobanu (83 de ani) și Irina Loghin (82 de ani), cele mai talentate și mai frumoase artiste de muzică populară, s-a spus că ar fi fost rivale de temut, în anii comunismului, evitându-se în turneele prin țară. Iată însă că solistul Gheorghe Turda demontează aceste zvonuri, ba chiar ne-a vorbit la superlativ, despre relația lor de prietenie, în exclusivitate pentru impact.ro. După ce culegeau aplauzele, Maria și Irina se retrăgeau în spatele scenei, unde își domoleau foamea cu pâine și cu o conservă de fasole cu costiță. Gheorghe Turda a realizat și un top al celor mai frumoase ”populărese” ale ”Epocii de Aur”, în care le-a inclus, firește, și pe cele două cântărețe cu voci superbe.

Maria Ciobanu și Irina Loghin, rivale de zeci de ani?

Solistul de muzică populară Gheorghe Turda (73 de ani), care a cântat pentru șapte președinți americani și pentru patru președinți români, este un mare susținător al frumuseții naturale, prin urmare nu îi sunt pe plac artistele care și-au mărit bustul, fundul și buzele: ”Să știți că nu-s mai interesante cu aceste adaosuri la fund, bust și față, și nici mai talentate de cum le-au plămădit mămicuțele lor, operațiile estetice nu le-au adus un plus de talent. Dar, fiecare face ce vrea”, ne-a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro

Artistul Gheorghe Turda dă timpul înapoi și își amintește cu nostalgie de frumusețea naturală a artistelor, ba chiar a realizat un top al solistelor de muzică populară, după care, odinioară, bărbații întorceau capul pe stradă: ”Ștefania Rareș a fost o frumusețe rară, dar și Maria Ciobanu și Irina Loghin erau superbe. Mi-au plăcut și Maria Cornescu și Florica Zaha. Dar nu am fost îndrăgostit de niciuna dintre ele, deși le admiram. Eu am iubit-o enorm pe soțioara mea dragă, balerina Elisabeta Turda. Ca ea nu mai era nimeni, n-am avut ochi pentru altcineva, până a plecat din această lume”.

Maria Ciobanu si Irina Loghin, rivale
Gheorghe Turda (foto) a vorbit despre asa-zisa rivalitate dintre Maria Ciobanu si Irina Loghin

Maria Ciobanu și Irina Loghin împărțeau în turnee conservele de fasole cu costiță

Marele artist ne-a mai vorbit și despre așa-zisa rivalitate dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin, artistele de top ale Epocii de Aur. ”Deși se spunea că sunt rivale, nu era nicidecum așa. Eram mult timp în preajma lor, mă simpatizau, și știu că nu erau invidioase pe fanii lor, ele au știut să-și împartă succesul, pe atunci era altă educație, altă cultură, altă logică a lucrurilor, noi am avut o educație solidă a scenei. Cu Maria Ciobanu și Irina Loghin am împărțit mâncarea, în turneele prin țară, dar și prin Germania, Franța, Ungaria, luam cu noi conserve de costiță cu fasole, cașcaval, salam de Sibiu, mâncam cu toții, ca într-o familie. Așa ceva, mai rar. Dar și acum ele sunt prietene, mergeau adesea împreună la băi, la munte”.

Maria Ciobanu și Irina Loghin au fost la un pas să se înrudească, după ce copiii lor, Ionuț și Irinuca, s-au îndrăgostit. Numai că povestea lor de dragoste, din anii tinereții, nu s-a transformat într-o căsnicie, așa cum și-ar fi dorit celebrele lor mame: “N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, a menționat Ionuț Dolănescu, într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe