Maria Chiţu, dezvăluire surprinzătoare. A recunoscut ce s-a întâmplat între ea şi Albert la Survivor 2021

Ana Anitoiu 21.07.2021, 18:33

Maria Chițu a făcut o dezvăluire surprinzătoare la scurt timp după încheierea celui mai recent sezon al emisiunii ”Survivor România 2021”. Fosta concurentă a recunoscut ce s-a întâmplat între ea și Albert Oprea în Republica Dominicană.

Dezvăluiri de la Survivor 2021

Bursucu’ a pus câteva întrebări indiscrete la ”Teo Show”, unde au fost invitate Maria Hangu, Simona, Sindy şi Maria Chițu, astfel că s-a lăsat cu dezvăluiri despre ce s-a petrecut între unii dintre concurenți la ”Survivor România 2021”.

Simona a spus că ar vrea să aibă o relație fără obligație cu un fost coleg de la Survivor, dar fără să îi dezvăluie numele. În plus, toate invitatele au spus că au observat că unul sau mai mulți concurenți s-au uitat la el ”într-un anumit mod”.

“Sindy: Mai mulţi se uitau admirativ: Starlin, Zanni şi Marius”, a spus Sindy. “Eu făceam topless acolo, eram un fel de atlas pentru băieţi. Făceau tot felul de comparaţii, pur şi simplu se uitau”, a spus și Simona. “Toţi se uitau la tot”, a adăugat Maria Chițu.

Maria Chitu, dezvaluire surprinzatoare. A recunoscut ce s-a intamplat intre ea si Albert la Survivor 2021
Albert Oprea si Maria Chitu

Ce a spus Maria Chițu despre relația ei cu Albert la Survivor 2021

Întrebată dacă a dormit vreodată în brațele unui bărbat la ”Survivor 2021”, Maria Chițu a răspuns afirmativ. Fosta concurentă din Republica Dominicană a dezvăluit că a fost vorba despre Albert Oprea, în contextul în care foștii concurenții din echipa Războinicilor au fost filmați în timpul unui sărut secret în toiul nopții. De fapt, doar unul dintre ei ar fi fost conștient de el.

”Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a spus Maria Chițu.

De cealaltă parte, Albert Oprea s-a apărat atunci spunând că într-adevăr, Maria Chițu avea ochii închiși atunci când a pupat-o. El a spus că ”așa i-a venit” și că nu știa dacă ea dormea sau nu în acel moment. El a adăugat atunci că nu excludea posibilitatea de a începe la un moment dat o relație cu colega lui, pe care a numit-o ”fată inteligentă” și ”drăguță”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI