Maria Chițu de la Survivor 2021, gest surprinzător în miez de noapte. Ce făcea Războinica atunci când toţi dormeau

Războinicii au început săptămâna în forță! După ce au câștigat jocul pentru recompensă și primul joc de imunitate al săptămânii, cei patru fantastici din echipa albastră pot răsufla liniștiți. Albert, Maria, Andrei și Marius sunt cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor din sezonul 2 de la Survivor România, lucru pe care până și Faimoșii l-au recunoscut.

Maria Chițu de la Survivor 2021, gest surprinzător în miez de noapte

Maria Chițu este, fără doar și poate, cea mai bună concurentă de la Survivor România, titlu pe care și l-a păstrat de câteva luni încoace. Blondina le-a făcut mereu față adversarelor sale și a ieșit de multe ori favorita publicului de acasă.

Se pare că Maria are un înger păzitor care îi călăuzește toți pașii. Nu ne credeți? Imaginile surprinse de către camerele de luat vederi au elucidat misterul norocului celor din tabăra albastră. Se spune că trebuie să ai și puțin noroc în viață, iar Maria Chițu știe acest lucru foarte bine. Blondina a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă noaptea, în camp. În timp ce colegii ei dormeau, tânăra de 20 de ani le veghea somnul și se ruga pentru un ajutor divin pe traseu. Cu siguranță acest lucru a mers, deoarece l-a primit cu vârf și îndesat.

Pe de altă parte, Elena Marin a fost umilită de către cei trei coechipieri ai săi. Zanni, Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă sunt de părere că celebra coregrafă nu mai face față competiției Survivor România, motivi pentru care au votat-o în unanimitate în Consiliul de eliminare de vineri, 18 iunie.

„Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc. Zanni a spus la un moment dat că nu am venit să lupt, dar eu asta am făcut. Aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici să lupt până la capăt. Mereu am spus că am venit aici singuri și plecăm singuri.

Chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul. Publicul este cel care decide și Dumnezeu. Atâta timp cât va mai fi să stau în această competiției, voi da tot ce pot”, a spus Elena Marin după ce a fost nominalizată de Faimoși.

Elena Marin, umilită de Ștefan Ciuculescu la Survivor România

Ștefan Ciuculescu nu a avut milă față de Elena Marin. Dacă până acum câteva săptămâni o încuraja și îi lua apărarea în fața coechipierilor săi, iată că acum fostul portar de la Rapid a aruncat cuvinte grele la adresa coregrafei, reproșându-i că nu poate face față probelor și nu o poate învinge pe Maria de la Războinici, despre care a spus că „joacă singură” pe traseu.

Ștefan Ciuculescu: Așa văd următoarea situație. Nu știu să mai vorbesc pentru a nu crea o drama în Republica Dominicană. Nu mai am cuvinte. Astăzi să mă voteze pe mine toți colegii, că dacă aș mai spune altceva, cred că o persoană ar plânge. Nu avem cum să câștigăm dacă Maria intră de patru ori și aduce patru puncte. Maria joacă singură. Și ieri și astăzi și de două luni încoace. Suferim noi, că așa trebuie, așa e legea făcută, să sufere unii pentru alții.

Elena Marin: Sunt foarte dezamăgită de mine. Îmi cer scuze echipei. Am făcut-o și în timpul jocului. Îmi cer scuze pentru faptul că nu am fost în stare să aduc niciun punct. A trecut mult timp de când nu am mai adus un punct pe traseu. De obicei reușeam să înțeleg mecanismele, dar de data asta nu am nicio scuză. Îmi asum lucrul ăsta, jocul s-a pierdut din cauza mea și îmi pare rău.

Urmăriți Impact.ro și pe