Maria Băsescu, exemplu de eleganță și stil. Cum apărea în public fosta primă doamnă. GALERIE FOTO

Badea Violeta 12.08.2022, 18:26

Fosta primă doamnă a României, Maria Băsescu, a acaparat întotdeauna toate privirile la evenimentele la care a participat. De fiecare dată când apărea în public, soția lui Traian Băsescu alegea ținute pline de eleganță și stil, care să poata inspira și alte persoane. Vestimentația sa era mereu potrivită pentru statutul şi vârsta sa. Iată cum apărea în public fosta primă doamnă!

Ce ținute purta Maria Băsescu când apărea în public

Maria Băsescu, acum în vârstă de 70 de ani, a dat dovadă de multă eleganță și stil, de-a lungul celor două mandate de președinte ale lui Traian Băsescu.

De fiecare dată când apărea în public, aceasta prefera să poarte ținute sobre, majoritatea negre. Aceasta este o admiratoare a stilului creatoarei Liza Panait.

De altfel, fosta primă doamnă a și propus-o pe creatoare pentru parada de modă care a avut loc în anul 2008, în timpul Summitului NATO, pentru soțiile demnitarilor sosiți la Bucuresti.

Liza Panait, designer al Casei Vili, se declară un creator căruia îi place să conceapă și să lucreze ținute vestimentare pentru femeile cu siluete normale.

Astfel, la parada de modă pentru Summitul NATO, prezentare care a avut loc în 2008, la Banca Natională a României, Liza Panait a pregatit pentru Maria Băsescu și invitatele ei ținutele foarte sobre, deloc transparente și deloc decoltate.

Maria Basescu 5
Maria Basescu 

Ce face acum Maria Băsescu, fosta primă doamnă a României

Maria Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu, se ocupă acum strict cu creșterea celor patru nepoți ai săi. La opt ani de când a ieșit aproape complet din atenția publicului, fosta primă doamnă a țării noastre își dedică tot timpul familiei.

Nu de puține ori, fiica cea mică a Mariei și a lui Traian Băsescu, Elena, a publicat în mediul online filmulețe sau fotografii în care apăreau Maria Băsescu și cei trei copii ai ei: Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia.

De altfel, Traian Băsescu și partenera sa de viață au demonstrat că formează o familie frumoasă și le oferă sprijin necondiționat celor două fiice pe care le au împreună, Elena și Ioana. Acest lucru a fost confirmat de nenumărate ori de către Elena Băsescu, iar fotografiile distribuite pe internet dovedesc acest lucru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...