Margherita de la Clejani, ipostază șoc! Ce a ajuns să facă în miez de noapte

Diana Radu 04.07.2020, 10:19
Margherita de la Clejani, ipostază șoc! Ce a ajuns să facă în miez de noapte

Margherita de la Clejani a atras din nou atenția asupra sa, după ce s-a pozat într-o ipostază șoc în miez de noapte. Se pare că artista nu s-a liniștit după accidentul în care a fost implicată. Fanii au criticat-o aspru pentru gestul ei.

Margherita de la Clejani, din nou într-o ipostază care i-a șocat pe fani

De când a fost implicată în accidentul rutier și suspectă de consum de droguri la volan, Margherita a continuat să se afle în atenția publicului, stârnind de multe ori indignearea internauților. De data aceasta, fiica Clejanilor s-a fotografiat în miez de noapte urcată pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției.

„O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale creștin-ortodoxe”, a scris un internaut.

margherita, ipostaza soc, fiica clejanilor
Margherita de la Clejani, din nou într-o ipostază care i-a șocat pe fani. Sursă foto: Cancan.ro

Margherita de la Clejani: „Muzica rămâne un hobby pentru mine”

Fiica Clejanilor s-a reprofilat! Aceasta și-a pus cariera muzicală pe al doilea loc și se dedică noii sale pasiuni: moda. Margherita a dezvăluit că a urmat niște cursuri în domeniu, iar acum este consultant fashion pentru bărbați. Ea a mai spus că este foarte fericită cu ceea ce face și că petrece foarte mult timp în atelier. De asemenea, a mai subliniat că va face mereu ceea ce va benefic pentru ea, indiferent de ce cred ceilalți.

„Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita de la Clejani pentru A1.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe