Margherita de la Clejani, anunțul pe care toată lumea îl aștepta după accident. Ce se întâmplă acum cu ea

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 19:55

Margherita de la Clejani a produs recent un accident rutier sub influența heroinei. Acest lucru a atras atenția fanilor care au început să îi lase mai multe feluri de comentarii. Vedeta a ținut astfel să facă public primul mesaj după evenimentele întâmplate.

Primul anunț al Margheritei de la Clejani după accident

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a intrat în atenția presei în urmă cu două zile, atunci când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Vedeta a primit ulterior mai multe mesaje negative din partea fanilor, dar și câteva în care aceștia o susțin. Pentru acest gest, vedeta a ținut să le mulțumească celor care totuși nu au început să o urască după ce s-a petrecut incidentul nefericit.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Eu sunt bine”, a fost mesajul transmis de Margherita de la Clejani în dreptul căreia se afla și o poză cu ea.

Margherita de la Clejani, anunțul pe care toată lumea îl aștepta după accident. Ce se întâmplă acum cu ea
Margherita de la Clejani, anunțul pe care toată lumea îl aștepta după accident. Ce se întâmplă acum cu ea

Reacția Vioricăi de la Clejani

În cadrul unei intervenții la România TV, Viorica de la Clejani a mărturisit faptul că fiica ei a făcut accidentul rutier sub consumul unor pastile care conțin substanțe interzise. Viorica a ținut să mai precizeze că își va apăra copiii indiferent de situație și le-a transmis oamenilor să înceteze cu mesajele de ură la adresa Margheritei.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.
Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a transmis Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe