Reacția Poliției, după ce Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volan. Ce a putut să facă artista

Rădulescu Valentin 23.05.2020, 11:13

Margherita de la Clejani a avut parte de un eveniment neplăcut în această dimineață. Vedeta a provocat un accident rutier, iar după ce polițiștii au ajuns la fața locului aceasta prezenta un comportament bizar. Ce au aflat autoritățile în urma unor teste?

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier. Ce au descoperit polițiștii?

Vedeta a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier. Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, respectiv un Range Rover Evoc. Evenimentul s-a petrecut pe strada Norilor din Capitală, atunci când într-un moment de neatenție a lovit un vehicul care staționa regulamentar pe partea dreaptă. Poliția Rutieră a ajuns la fața locului și a recoltat toate probele, scrie cancan.ro.

Totodată, vedeta prezenta un comportament suspect, motiv pentru care autoritățile au dus-o la IML pentru mai multe teste. Din cele rezultate reiese faptul că Marherita se afla sub influența substanțelor halucinogene, respectiv heroină. Drogul cu care a fost depistată pozitiv este unul extrem de periculos care provoacă imediat dependență. Autoritățile nu au dat încă foarte multe detalii despre ce se va întâmpla cu fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.” au confirmat autoritățile.

Sursă Foto: cancan.ro
Sursă Foto: cancan.ro

Margherita de la Clejani riscă dosar penal!

După ce a fost prinsă, vedeta riscă acum un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. Drogurile par să fie o adevărată problemă în familia Clejeanilor. Anul trecut în luna martie, fratele Margheritei, Fulgy, a fost internat la un centru de dezintoxicare prin hotărâre judecătorească. Mai mulți experți au susținut că efectul drogurilor la volan poate duce la tulburări de comportament, printre care se află și tentația de a merge cu viteză mare.

„apar tulburări de comportament, factori negativi, cum ar fi: nu mai distingem bine culorile semaforului. Ești tentat ca și consumator de droguri, la volan, să mergi cu viteza foarte mare pentru că totul în jurul tău ți se pare că se mișca foarte lent”, a spus Sorin Ene, pilot profesionist.

Urmăriți Impact.ro și pe