Margherita de la Clejani a rupt tăcerea! Mărturia uimitoare a vedetei. Ce spune despre droguri

Andrei Cezar 01.06.2020, 12:34

După ce a declarat că nu mai vorbește cu presa din România, în urma accidentului pe care l-a făcut acum mai bine de o săptămână, Margherita de la Clejani a revenit la semntimente mai bune față de jurnaliști. Ea a făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate despre relația consumul de droguri și relația sa cu Theodor.

Mărturia uimitoare a Margheritei de la Clejani despre cele întâmplate

După episodul cu iz penal, petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, fiica lăutarilor din Clejani a ieșit în spațiul public să facă lămuriri cu privire la relația sa cu Theodor și la consumul de droguri. Și chiar dacă testele IML au depistat anumite substanțe interzise, atât Margherita cât și tatăl ei susțin că tânăra nu ar fi consumat substanțe ilegale.

Accidentul pe care ea l-a provocat îl pun pe sema oboselii și a lipsei de atenție. Niciun membru din familia Clejanilor nu vrea să accepte rezultatele testelor. Mai mult decât atât, Viorica, mama cântăreței, a trecut la atac. A pus furtunul cu apă pe jurnaliștii aflați în fața casei sale.

Sătulă de întreg scandalul provocat chiar de ea, Margherita și-a luat inima în dinți și a intrat în direct în cadrul unei emisiuni pentru a face lumină în acest caz.

„Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină”, a declarat aceasta, potrivit Click.ro.

Margherita de la Clejani a rupt tăcerea! Mărturia uimitoare a vedetei. Ce spune despre droguri
Margherita de la Clejani a rupt tăcerea! Mărturia uimitoare a vedetei. Ce spune despre droguri

Margherita spune ”NU” drogurilor

Întrebată fiind despre posibilitatea să fi consumat droguri, Margherita a spus:

„Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri

A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.”

Și subiecutl relației cu Theodor, membru al formației de trap Nordwului, a fost abordat de fata Clejanilor, mai ales că tânărul este considerat o persoana cu inflență negativă asupra Margheritei.

“Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a mai spus cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe