Margherita de la Clejani a fost atacată pe o stradă din București. În ce stare se afla vedeta acum

Anca Manolica 18.08.2022, 20:49
Margherita de la Clejani a fost atacată pe o stradă din București. În ce stare se afla vedeta acum

Clipe de groază, seara trecută, pentru Margherita de la Clejani. Artista a fost atacată de un individ, în timp ce se plimba pe o stradă din Capitală. Se pare că bărbatul nu se află la prima astfel de abatere, mai existând și alte victime care s-au plâns că au fost atacate de un tip care se afla pe trotinetă. În ce stare se află artista acum și ce a declarat mama sa, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Margherita de la Clejani, atacată în plină stradă de un individ care era pe trotinetă

Update joi, 18 august, ora 20:20: În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din Capitală, bărbatul agresiv a fost identificat şi mai apoi depistat în trafic, în comuna Vidra, judeţul Ilfov. El a fost dus la sediul Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea continuării procedurilor legale, potrivit unui comunicat al DGPMB.

– Ştirea iniţială –

Seara trecută, două apeluri la 112 alertau Poliția Capitalei. Oamenii legii au fost informați despre faptul că două femei au fost atacate de un bărbat care se plimba cu o trotinetă. Aceștia au aflat că ambele au fost înțepate în piept, în zona sânilor. Individul este căutat în tot orașul și încă nu se cunoaște identitatea sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au început verificările și au constatat că una din victima era chiar Margherita de la Clejani. Aceasta a fost dusă la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale, dar după ce medicii i-au curățat plaga și au asigurat-o că se află în afara oricărui pericol. Solista a refuzat să rămână internată în spital, din fericire, rana putându-se vindeca și acasă.

Fata Clejanilor a refuzat internarea. Din fericire, rana nu a fost una gravă. Viorica de la Clejani a venit acum cu o primă reacție în urma celor întâmplate. Artista celebră a susținut că fata sa este bine acum.

Margherita de la Clejani a fost atacată pe o stradă din București
Margherita de la Clejani a fost atacată pe o stradă din București

Viorica de la Clejani, extrem de supărată pe autorități

Viorica de la Clejani a venit cu o primă reacție în urma celor petrecute seara trecută. Celebra artistă spune că fiica sa este bine acum, dar se declară foarte supărată și că adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Totodată a spus îi este scârbă de Justiția de la noi din țară și nu mai suportă oamenii.

„Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune.

Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a declarat Viorica de la Clejani în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...