Marele regret pe care Florin Piersic Jr. îl poartă în suflet în legătură cu tatăl său. „Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență”

Badea Violeta 25.11.2022, 10:11

Florin Piersic Jr. este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a preferat, însă, să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Totuși, Denise Rifai a reușit să-l facă pe fiul lui Florin Piersic să-și deschidă sufletul și să vorbească în cadrul emisiunii de la Kanal D. Iată ce regret are actorul în legătură cu părintele său!

Regretul pe care-l are Florin Piersic Jr. în legătură cu tatăl său

În anul 1962, Florin Piersic își unea destinul cu Tatiana Iekel. În urma iubirii lor a rezultat și un băiat, Florin Piersic Jr. Cei doi parteneri de viață au decis, însă, să se separe în anul 1974, după nu mai puțin de 12 ani de mariaj.

După divorț, actorul, acum în vârsta de 86 de ani, se pare că nu a păstrat o relație frumoasă cu fiul său, cel putin asta se întelege din declarațiile lui Florin Piersic Jr.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul de 54 de ani face o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și despre cea profesională.

La un moment dat, acesta este întrebat dacă și-a dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său, iar el răspunde: „Da, da. Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență.”, semn că cei doi nu au avut o relație foarte bună.

Citește și Mesajul cu care Florin Piersic a emoționat întreaga Românie. Actorul a făcut dezvăluirea cu lacrimi în ochi!

Florin Piersic Jr. si tatal sau
Florin Piersic Jr. si tatal sau

Florin Piersic Jr., despre relația cu tatăl său

De altfel, aceasta nu este prima oară când Florin Piersic Jr. spune că nu a avut și nu are o relație apropiată cu celebrul său tată. În urmă cu ceva timp, acesta a povestit cum a decurs o întâlnire dintre ei.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Citește și Florin Piersic și Dan Negru, împiedicați să filmeze la Hollywood. Cei doi trec prin emoții mari pentru interviul tradițional de Crăciun!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...