Marele regret al lui Cornel Galeș. Ce mărturisiri a făcut despre fiica sa, înainte să moară

Marele regret al lui Cornel Galeș

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete care și-a pierdut viața într-un accident rutier, și-a părăsit soția și copilul de dragul regretatei interprete de muzică populară. Deși, prima soția a lui Cornel, a declarat că acesta nu s-a interesat niciodată soarta fiicei lor, noi detalii ies la iveală despre relația lui Cornel cu Claudia, fiica sa.

Ce mărturirisi a făcut Cornel Galeș, despre fiica sa, înainte să moară

Se pare că Cornel Galeș s-ar fi confesat înainte de a-și pierde viața în teribilul acident rutier unui prieten, în legătură cu relația dintre el și fiica sa. Reporterii de la Cancan, au reușit să afle ce i-a spus Cornel Galeș amicului său înainte să moară.

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă  la mai mult”s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul, potrivit Cancan.

Fiica lui Cornel Galeș

Fiica lui Cornel Galeș

Fiica pe care Cornel Galeș a abandonat-o în copilărie va moșteni toată averea acestuia

Se pare că înainte de a muri, Cornel Galeș ar fi făcut o ahiziție generoasă pentru care a plătit un sac de bani. Este vorba despre o casă și o mașină, pe cere Cornel și le-a cumpărat în Spania și despre care nici Viviana, ultima lui iubită nu ar fi știut nimic, scriu cei de la Cancan.

Toată averea pe care Cornel Galeș a strâns-o de-a lungul vieții va ajunge în posesia fiicei sale, Claudia pe care acesta a abandonat-o la vârsta de 4 ani. Însă, potrivit legilor din Spania, dacă unul dintre cei doi moștenitori, respectiv fiica lui Cornel sau fratele acestuia nu vor revendica moștenirea, averea acestuia va ajunge în posesia autorităților spaniole.