Marele regret al lui Adrian Mutu, după ce a spus „adio” carierei de fotbalist. „Ar fi fost fantastic dacă am fi jucat mai mult împreună” – GALERIE FOTO EMOȚIONANTĂ

Sorin Barbu 13.06.2022, 10:56

Adrian Mutu a spus „adio” carierei de jucător acum șase ani, dar nu a avut un meci de retragere. Și l-a organizat singur și a chemat la Cluj o mulțime de vedete din fotbalul mondial. „Briliantul” a marcat un gol din pasa lui Gheorghe Hagi și a spus că regretă că nu a jucat mai mult cu „Regele” la echipa națională a României.

Imagini impresionante de la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost ovaționat la Cluj de peste 20.000 de oameni la meciul său de retragere. A marcat și un gol din pasa genială a lui Gheorghe Hagi și a fost îmbrățișat de colegii de echipă, dar și de „adversari.” La final, înfășurat în „tricolor”, le-a spus fanilor că regretă foarte mult că nu a avut șansă să joace mai mult alături de „Rege”.

„I-am spus lui Gică (Hagi – n.r.), am și înscris din pasa lui, acum am 36 (goluri – n.r.). A fost ultimul gol al meu la națională, din pasa lui. Ar fi fost fantastic dacă am fi jucat mai mult împreună, vă dați seama câte goluri aș fi avut acum la națională”, a declarat Adi Mutu la finalul serii (VIDEO AICI).

„A fost sărbătoarea lui Adi, important este că s-a simțit foarte bine. A fost o seară frumoasă pentru el. Publicul a fost fantastic, a venit multă lume la stadion. Pentru mine a fost un lucru fantastic.

Mintea o avem, știm fotbal, dar picioarele cu greu mai țin ritmul. Avem o vârstă… Nu mai avem rezistență. Acum îmi dau seama cât de greu e fotbalul, când vorbesc cu jucătorii mei. E greu fotbalul, trebuie să fii pregătit și să ai putere din toate punctele de vedere. Trebuie să fii pregătit mental, tehnic, tactic și mai ales fizic. Trebuie să alergi, să fii potent.

E bine că mai avem câte un examen din când în când. Ne dăm seama că fotbaliștii fac un efort foarte mare. Noi am venit aici pentru Adi, să fim lângă el, să iasă o seară frumoasă. România va avea mereu talent foarte mult”, a spus Gheorghe Hagi, la finalul evenimentului din cadrul Sports Festival.

Team România: Stelea – Maftei, Goian, Tamaș, Raț – Mutu, Săpunaru, Rădoi, Hagi – Marica, Ganea
Rezerve: Stăncioiu – Kiriță, Zicu, Codrea, A. Ilie, Pătrașcu, D. Niculae, Borza, M. Niculae, Iencsi, Dănciulescu

World Stars: Frey – Ujfalusi, P. Cannavaro, Dainelli, Gobbi – Montolivo, Makelele, Jorgensen – Hasselbaink, Toni, Trezeguet
Rezerve: Avramov – Couto, Semioli, Gilardino, Bogdani, Pazzini, Blasi, Donadel, Golanski, Gamberini

Confruntarea s-a terminat la egalitate, 3-3, iar Adi Mutu le-a mulțumit suporterilor.

„Bună seara! Vă mulțumesc tuturor pentru prezența dumneavoastră în număr mare pentru meciul retragerii mele! Demult voiam să vă spun, dar nu am avut șansa: vă mulțumesc că m-ați susținut la națională de-a lungul celor 13 ani cât am jucat pentru prima reprezentativă.

Multumesc din suflet! Hai, România! Sper să vă distrați și sper să ne revedem la meciurile echipei naționale”, a fost discursul lui Adi Mutu, pe Cluj Arena, în fața a aproape 20.000 de spectatori.

La finalul partidei, fanii au intrat pe teren, iar Mutu a avut emoții. S-a temut că o să-l piardă pe băiatul lui, Thiago, care se afla pe banca de rezerve.

Urmăriți Impact.ro și pe