EXCLUSIV

Marele absent de la botezul fetiţei Ginei Pistol şi a lui Smiley. Cine nu a venit la petrecerea micuţei, deşi era aşteptat (exclusiv)

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 23.06.2021, 21:03
Marele absent de la botezul fetiţei Ginei Pistol şi a lui Smiley. Cine nu a venit la petrecerea micuţei, deşi era aşteptat (exclusiv)

Botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut, cei doi părinți bucurându-se de cele mai frumoase momente în noua postură. Deși au avut alături prieteni și familie, dar și nume importante din showbiz-ul autohton, de la petrecerea micuței a lipsit cineva. Marele absent de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley a reprezentat ani buni un prieten pentru artist. Deși era așteptat, acesta nu a venit să le fie alături celor doi părinți.

Cine este marele absent de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au bucurat să își creștineze fiica, Josephine Ana Maria, în weekendul trecut, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete. Cuplul a ales să petreacă alături de familie și prietenii apropiați fericitul eveniment, printre invitații celor doi numărându-se și nume importante precum Speak și Ștefania, Andreea Bănică și soțul ei, Jo și Juno, Șerban Cazan și alții. Pentru că timp de multe sezoane Gina a fost gazda emisiunii Chefi la Cuțite, de la petrecere nu a putut lipsi chef Cătălin Scărlătescu, care s-a asigurat că botezul este completat cu preparate delicioase, la grătar. Cu toate că numeroase vedete au fost prezente la eveniment, un artist celebru este marele absent de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley.

Pentru că timp de peste un deceniu Smiley și Alex Velea au fost uniți de o prietenie frumoasă, prezentatorul de la „Românii au talent” l-a invitat și pe artist la cel mai important eveniment din viața sa de familie, potrivit playtech.ro. Din păcate, Velea nu a onorat invitați, lipsind de la petrecerea micuței Josephine. Gestul său dă astfel curs zvonurilor potrivit cărora între Smiley și Alex ar fi apărut unele tensiuni, după ce partenerul Ginei Pistol a înființat propria casă de producție, HaHaHa Production, unde a activat o perioadă și Velea.

Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex, au declarat, în urmă cu un an, surse din apropierea artiștilor, pentru Impact.

Cine a fost marele absent de la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley
Andreea Bănică și soțul său, alături de Smiley și Gina

Gina Pistol, copleșită de emoții în timpul botezului.

În ciuda faptului că Alex Velea nu a onorat invitația proaspeților părinți, Gina Pistol și Smiley s-au bucurat de eveniment. Botezul micuței lor Josephine a avut o încărcătură emoțională deosebită, care nu a mai putut fi ținută în frâu de mămica Gina. Prezentatoarea de la Antena 1 nu și-a putut stăpâni lacrimile pe tot parcursul ceremoniei botezului, momentul fiind unul inedit și cu atât mai emoționant cu cât sarcina vedetei a luat-o prin surprindere, dat fiind istoricul medical. Fericiți și împliniți după venirea pe lume a fiicei lor, Smiley și Gina trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor.

Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume, a spus Gina Pistol în exclusivitate pentru a1.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...