Marea vedeta din România care a fost îndrăgostită de Ştefan Bănică Jr. A dezvăluit totul abia acum

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 23.02.2022, 08:04
Marea vedeta din România care a fost îndrăgostită de Ştefan Bănică Jr. A dezvăluit totul abia acum

Ștefan Bănică Jr. este, fără dar și poate, unul dintre artiștii șarmanți ai lumii mondene autohtone. Acesta a frânt de-a lungul anilor multe inimi, iar astăzi, chiar și la 54 de ani, juratul de la Antena 1 reușește să cucerească prin melodiile sale și nu numai femeile. Inclusiv o vedetă din România, la care nimeni nu se aștepta, a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. Aceasta a recunoscut fără să ezite.

Cine e vedeta care a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr.

Încă de la apariția primului film „Liceeni”, Ștefan Bănică Jr. a cucerit inimile tinerelor cu șarmul său și talentul muzical. Chiar dacă viața sa amoroasă a fost una tumultoasă, marcată de divorțuri și diferite intrigi, multe femei au rămas cu gândul la artist. O vedetă renumită din România a recunoscut chiar recent faptul că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. și a mărturisit acest lucru în direct, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Teo Show”.

Având-o drept invitată pe Andreea Antonescu, Bursucu a provocat-o pe fosta jumătate a trupei Andre și pe Teo Trandafir să răspundă la diferite întrebări, în cadrul jocului ”Adevăr sau provocare”. Astfel, la una dintre provocările lansate de prezentator, colega sa de emisiune a făcut o dezvăluire neașteptată. Întrebată cine a fost vedeta de care a fost îndrăgostită în adolescență, Teo nu s-a sfiit să recunoască faptul că a avut sentimente intense față de Ștefan Bănică Jr.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu.”, a fost dialogul purtat în direct de Teo Trandafir și colegul său.

Ce vedetă din România a recunoscut că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr.
Teo Trandafir, alături de Ștefan Bănică Jr., în urmă cu mai mulți ani

Teo Trandafir, atrasă de Connect-R. „E frumos de plângi”

Însă prezentatoarea nu s-a oprit la această mărturisire. În cadrul unei ediții trecute, Teo a dezvăluit că un alt artist i-a atras atenția, deși diferența de vârstă dintre ei este una notabilă. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că îl apreciază enorm de Connect-R, pe care văzându-l recent l-a privit cu alți ochi.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, a declarat Teo Trandafir, în emisiune.

Deși formează o echipă excepțională, formula în care se prezintă emisiunea Teo Show urmează să sufere modificări. Bursucu, partenerul lui Teo Trandafir, urmează să prezinte alături de Viviana Sposub și de George Tănase o emisiune matinală în cadrul postului Kanal D, astfel că va părăsi platoul în care a activat în ultimii ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...