Marea trădare în showbiz. Vedeta care vrea să plece de la Kanal D pentru o emisiune importantă de la Antena 1

Iancu Andreea 18.07.2021, 09:37
Marea trădare în showbiz. Vedeta care vrea să plece de la Kanal D pentru o emisiune importantă de la Antena 1

După ce și-a obișnuit publicul cu prezența sa pe micul ecran, la Kanal D, o mare trădare ar putea să aibă loc în showbiz. Vedeta care vrea să plece de la Kanal D pentru o emisiune importantă de la Antena 1 a mărturisit totul într-un live pe contul său de Instagram. Nimeni nu se aștepta să facă o astfel de dezvăluire.

Cine este vedeta care vrea să plece de la Kanal D pentru o emisiune de la Antena 1

Celebritățile din România aleg adesea să colaboreze cu diferite posturi TV în funcție de bunul plac și de ofertele pe care le primesc din partea televiziunilor. Totuși, nimeni nu se aștepta ca vedeta ce s-a făcut remarcată la Kanal D să vrea să plece pentru o emisiune de la Antena 1. Întreaga dezvăluire a fost făcută recent, pe contul de Instagram al lui Andrei Dascălu, cel considerat de unii a fi marele câștigător de la Survivor România. Războinicul este cel care a ieșit învingător în proba sportivă din finală, în fața lui Zanni, cel care a câștigat în final trofeul și premiul de 50.000 de euro.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, se bucură de notorietate în mediul online, acolo unde fanii emisiunii de la Kanal D i-au adresat o întrebare neașteptată. Aflat într-un live pe contul său de Instagram alături de prietenul său Marius Crăciun, Războinicul a fost întrebat dacă are în plac să participe la emisiunea Asia Express, unde dintre cele mai îndrăgite producții de la Antena 1. Răspunsul care a venit din partea fostului concurent de la Survivor România a fost cât se poate de sincer.

Dacă am merge la Asia Express? Da, de ce? Mi-ar plăcea să mergem împreună!, a spus Andrei Dascălu.

Pentru Asia Express trebuie să ne cheme ei, dar da, ne-ar plăcea să mergem împreună, l-a completat Marius Crăciun.

Cine este vedeta care vrea să plece de la Kanal D la Antena 1
Marius Crăciun și Andrei Dascălu, foști concurenți la Survivor România 2021, în echipa Războinicilor

Visează să devină campion la profesioniști

Andrei Dascălu a reușit o performanță notabilă, reușind să reziste în competiția Survivor România, în ciuda dificultăților și traseelor pline de adrenalină. Acesta nu a fost însă marele câștigător al ediției din acest an, însă tânărul de 23 de ani nu s-a lăsat descurajat. El are alte visuri de îndeplinit. Românul, care s-a stabilit de ani buni la Londra, face box de performanță și speră ca într-o zi să joace în liga profesioniștilor, acolo unde își dorește să obțină și titlul de campion.

Pe de altă parte, sportivul a recunoscut că atât el, cât și Marius Crăciun, prietenul său, ar fi dispuși să se întoarcă la Survivor, însă într-o emisiune All Stars. De asemenea, o altă condiție ar fi aceea de a primi totuși un răgaz de un an de zile pentru a avea timp să se refacă în urma efortului enorm depus în acest sezon din Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe