Marea dramă prin care trece Adelin Petrișor, regele Tik Tok-ului din Târgoviște

Emanuela Pană 06.06.2021, 13:39

Un alt personaj controversat din lumea TikTok-ului de la noi este Adelin Petrișor, un bărbat din Târgoviște care i-a cucerit pe internauți cu provocările, reacțiile și filmulețele lui comice. Bărbatul obișnuia să posteze zilnic zeci de clipuri, împărtășind cu urmăritorii „peripețiile“ sale, însă nefastul s-a întâmplat. Citește, în condinuare, despre „drama“ lui Adelin, senzația momentului pe TikTok.

Drama lui Adelin Petrișor, regele Tik Tok-ului din Târgoviște

Adelin Petrișor este un bărbat din județul Dâmbovița care s-a făcut remarcat prin activitatea sa de pe platforma TikTok, unde este urmărit de 480.000 de oameni, are îi vizualizează şi apreciază zilnic videoclipurile. Atât de cunoscut și apreciat a ajuns dâmbovițeanul, că tinerii din județele învecinate vin să-l viziteze și facă fotografii și filmulețe cu el, pentru a obține cât mai mult like-uri și vizualizări.

După ce s-a arătat dispus să-i promoveze pe paginile sale, Adelin Petrișor s-a trezit cu mai multe mașini parcate la poartă și invadat de „adolescenții paparazii“.

Ceea ce a pornit inițial ca o glumă, Petrișor arătându-se dornic de distracție, s-a încheiat într-o notă mai puțin plăcută, întrucât acesta s-a trezit vânat de „paparazii“. Supărat că tinerii îl deranjau la orice oră, atât pe el cât și pe vecini, Adelin Petrișor le-a interzis acestora să mai vină în pelerinaj la poarta lui:

Toți care vin pe la poartă vin să facă și ei caterincă. Întorc mașina și vor să filmeze casa. Gata cu joaca, ați ajuns prea departe, mi-ați pus vecinii în cap“, le-a transmis dâmbovițeanul.

Bărbatul este din comuna Izvoarele, de pe Valea Dâmboviței, și locuiește singur, cu toate că nu duce lipsă de admiratoare, după cum le-a povestit chiar el urmăritorilor. După cum aminteam, acesta crează conținut pe TikTok, unde postează ce mănâncă, se filmează muncind în gospodărie și îi ia cu el pe urmăritori, într-o călătorie virtuală, la Târgoviște, pentru cumpărături.

Analizând puțin situația, am putea spune chiar că Adelin Dâmbovițeanul și-a transformat contul de socializare într-un adevărat jurnal. Îi place să lanseze provocări pe care tot el le îndeplinește și îi ține la curent pe fani cu noutățile din viața lui amoroasă. Fiind extrem de comice, postările lui au captat publicul astfel că acesta a reușit să strângă peste 480.000 de urmăritori pe TikTok.

Însă, din păcate pentru el și pentru admiratori, adminii platformei TikTok au decis închiderea contului pentru încălcarea regulilor comunității. De parcă nu ar fi fost și așa necazul prea mare, TikTok i-a închis și contul secundar, unde îl urmăreau în jur de 150.000 de persoane.

Citește și: Cum poți să-ți recuperezi contul TikTok dacă a fost suspendat de adminii aplicației

Ce face acum dâmbovițeanul care a cucerit internetul

Fără a avea, desigur, vreo legătură cu mult mai celebrul jurnalist de război, Adelin Petrişor, care a lucrat în trecut la Antena 1, după ce a gustat „faima“, Adelin Petrişor 67 și-a creat alt cont TikTok.

Până în momentul de față, cel de-al treilea cont nu are un succes răsunător, adunând numai 53 de urmăritori. Adelin Petrișor continuă să împărtășească cu aceștia detalii din viața sa, cum ar fi, spre exemplu, noile sale achiziții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI