Marcel Vela, anunț în cazul vloggerului Colo. Ministrul de Interne a luat legătura

Luiza Moldovan 11.06.2020, 19:10

Ministrul de Interne ia foarte în serios cazul vloggerului care promovează mesaje violente pe internet. Asta cu atât mai mult cu cât tânăra care l-a denunțat pe Colo primește constant amenințări de la grupul de fani ai acestuia. Ministrul s-a implicat activ în acest caz și a luat o decizie importantă.

Marcel Vela – decizie importantă în cazul vloggerului Colo

Marcel Vela se implică personal în cazul tinerei amenințate de fanii lui Colo – vloggerul care a promovat mesaje instigatoare la violență pe canalul său de You Tube. El i-a promis fetei tot sprijinul Poliției Române și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la violența amenințărilor primite.

„Am aflat cu îngrijorare că tânăra care a denunțat un vlogger pentru anumite infracțiuni primește constant amenințări de la susținătorii acestuia. Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat. De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa”, a scris ministrul.

Marcel Vela ia foarte în serios cazul vloggerului Colo _INQUAM_Photos_George_Calin
Marcel Vela ia foarte în serios cazul vloggerului Colo _INQUAM_Photos_George_Calin

„Mesajele agresive ale tinerilor se află deja în atenția Poliției”

Marcel Vela, ministrul de Interne, avertizează că agresivitatea tinerilor e problema maturilor, pentru că tinerii sunt produsul educației maturilor. El le spune tinerilor că emoțiile se pot exprima și altfel decât agresiv.

„Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări.

Ce mă intrigă este conținutul violent pe care acest tânăr îl promova în rândul urmăritorilor săi.

Acești copii trimit, probabil fără știrea părinților, mesaje agresive, care îi compromit, dar care se află deja în atenția poliției. Care sunt valorile după care construim societatea în care trăim? Ce ne învățăm copiii?

Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip”, a scris ministrul pe pagina sa socializare.

Ministrul a mai spus că respectul nu poate fi transformat în barbarie și că respectul pentru femei e dovada unei societăți sănătoase moral.

„Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva.

Nu putem transforma respectul în barbarie!

Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor”, a mai scris ministrul.

Urmăriți Impact.ro și pe