FOTO EXCLUSIV

Marcel Iureș, apostrofat de un parcagiu în centrul Capitalei. Gestul pe care l-a făcut actorul ca să-și protejeze mașina FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 29.09.2022, 10:57

Marcel Iureș a fost apostrofat de un parcagiu în centrul Capitalei. Celebrul actor a avut recent treabă la taxe și impozite, așa că a fost nevoit să-și lase mașina în parcare. Foarte grijuliu, actorul a făcut totul pentru a-și proteja investiția, însă un parcagiu-ecologist a fost pe fază, iar totul a fost surprins în exclusivitate de paparazzi Impact.ro. Acesta l-a recunoscut imediat pe actorul român care a jucat și la Hollywood și nu s-a sfiit să-l apostrofeze pentru gestul său deloc prietenos cu mediul înconjurător.

Marcel Iureș, apostrofat de un parcagiu în centrul Capitalei

Marcel Iureș este unul dintre cei mai cunoscuți actori români. A devenit și mai celebru după ce a apărut în mai multe producții hollywoodiene, iar românii îl cunosc și îl iubesc. Se pare că fanii săi nu se sfiesc însă să-l și apostrofeze, atunci când acesta greșește.

Actorul a mers recent în centrul Capitalei, acolo unde a avut ceva de rezolvat la taxe și impozite. Posibil să fi plătit chiar impozitul pentru bolidul său. Vorbim despre un Ford Kuga în valoare de aproximativ 25.000 de euro, cu care actorul a și mers în oraș.

Vedeta nu a ținut cont însă de zicala „codru-i frate cu românul” și a făcut un gest care a atras atenția unui parcagiu pasionat de ecologie.

Parcagiu pasionat de ecologie

Ecologia a devenit principala atracție, în ultimii ani, iar Uniunea Europeană se pare că este dispusă să salveze planeta, chiar dacă asta ar însemna uciderea vacilor poluatoare ale atmosferei și trecerea la o dietă bazată pe gândaci.

Ei bine, actorul Marcel Iureș se pare că nu este foarte pasionat de ecologie și nu s-a sfiit să-și protejeze mașina în parcarea de la taxe și impozite rupând mai multe crengi ale unui copac. Pe semne că actorul a considerat rămurelele respective ca fiind un pericol pentru mașina sa, așa că le-a rupt imediat.

Barbatul care se ocupă de parcarea respectivă i-a bătut imediat obrazul actorului spunându-i că gestul său nu este unul demn. A fost un mic schimb de replici, însă totul s-a terminat repede, după ce actorul apostrofat de parcagiu a plătit parcarea și a obținut și bonul care atestă asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...