Marcel Ciolacu, surprins cu bani în sacou, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. Ce a declarat despre incident. ”Susținem capitalismul românesc”

Ana Anitoiu 18.03.2021, 22:54
Marcel Ciolacu, surprins cu bani în sacou, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. Ce a declarat despre incident. ”Susținem capitalismul românesc”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost surprins cu bani în sacou, joi, în timpul unei conferințe de presă, după ce a avut o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. Mai multe bancnote au ieșit din buzunarul interior al hainei sale, iar imaginile au devenit virale pe internet. La scurt timp, politicianul a ironizat momentul.

Ce declara Marcel Ciolacu în timp ce mai multe bancnote i se iveau din sacou

În timpul conferinței de presă în care lui Marcel Ciolacu i-au alunecat la vedere mai multe bancnote din sacou, președintele PSD a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, despre care a spus că ”este într-o lume paralelă”.  El a precizat că va face acest lucru săptămâna viitoare, la Camera Deputaților.

”Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu. Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătită acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu, căruia i-au alunecat bancnote din interiorul sacoului.

Marcel Ciolacu, surprins cu bani in sacou, dupa o intalnire cu reprezentantii fermierilor. Ce a declarat despre incident. ”Sustinem capitalismul romanesc”
Reactia lui Marcel Ciolacu. Sursa: Facebook

Marcel Ciolacu, acuzații grave: ”Pericolul asupra securității alimentare a României este real”

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că în prezent, pericolul asupra securității alimentare a României este real. Președintele PSD a reclamat, între altele, faptul că nu se încearcă promovarea produselor românești și autohtone și că Ministerul Agriculturii nu prezintă un program coerent.

”Am decis să depunem o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva ministrului Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real. Nu mai producem pesticide, îngrășăminte sau semințe. Nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone. Nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii. Nu ne mai permitem această incapacitate a guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari probleme”, a spus Marcel Ciolacu.

Cum a reacționat Marcel Ciolacu după ce imaginile cu el și banii la vedere au devenit virale

Ulterior, după ce au devenit virale imaginile cu el și banii la vedere, iviți din interiorul sacoului său, Marcel Ciolacu a reacționat pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook. Președintele PSD a ironizat momentul.

”Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Marcel Ciolacu, lângă mai mulți emoji ce reprezintă amuzamentul și alături de o imagine din acel moment, editată pentru a cuprinde mesajul ”Susținem capitalismul românesc!”.

Avalanșă de ironii după reacția lui Marcel Ciolacu

Cu toate că au fost și oameni care au apreciat această reacție a președintelui PSD, reacția politicianului a stârnit o adevărată avalanșă de ironii pe pagina lui de Facebook. Alte persoane nu s-au amuzat deloc, ci mai degrabă au publicat comentarii critice la adresa lui.

”Daca erau dolari ar fi fost o dovadă de întărire a parteneriatului strategic”, ”A fost ziua de salariu sau v-au rămas rest de la pâine?” și ”Erau banii pentru lăutari?”, au fost câteva dintre ironii. ”Transparența e dacă îi arătai tu direct, faptul că au fost văzuți fără să vrei, nu mai e transparență, e altceva” și ”Câți din susținătorii tăi au văzut bancnote de 500 lei?! Ipocrizie și dezmăț. Concediază consilierul de PR… Ai devenit și mai penibil cu postarea asta”, au scris două persoane mai puțin amuzate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...