Marcel Ciolacu se distrează după acuzațiile lui Liviu Dragnea. Glume în serie despre ”infiltrările” SRI în partid

Nicu Stan 23.09.2021, 08:10
Marcel Ciolacu se distrează după acuzațiile lui Liviu Dragnea. Glume în serie despre ”infiltrările” SRI în partid

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat declaraţiile fostului șef al partidului, Liviu Dragnea. Acesta din urmă a spus că în PSD s-ar afla mulți infiltrați, chiar și la conducerea partidului, și că acest partid a făcut blat cu președintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea sprijină o formațiune politică nou înființată, care se numește Alianța Pentru Patrie.

Marcel Ciolacu se jură că nu este infiltrat. ”N-am fost dom’le securist, n-am nicio treabă cu Securitatea”

Marcel Ciolacu, șeful PSD a făcut mișto pe marginea celor spuse de Liviu Dragnea, cel care sprijină de curând partidul Alianța Pentru Patrie, un partid ale cărui baze au fost puse pe când acesta se afla încă în închisoare. Alianța Pentru Patrie are ca fondatori persoane apropiate lui Codrin Ștefănescu, prieten al lui Liviu Dragnea.

”Aş dori să-i urez multă sănătate şi toate aprecierile pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru PSD. Nu este este primul lider al PSD sau al altor partide, care din postura de fost preşedinte şi-a lansat un alt partid. Nu pot să-i urez succes că înţeleg că din acest moment suntem adversari politici”, a spus Marcel Ciolacu.

Liviu Dragnea spijina Alianta Pentru Patrie
Liviu Dragnea spijina Alianta Pentru Patrie

Marcel Ciolacu nu își va face partid

Marcel Ciolacu a spus că el nu-şi va face vreodată partid politic, deşi funcţia de preşedinte de partid este ”vremelnică”.

”Nu ies la pensie din funcţia de preşedinte al PSD”, a adăugat Marcel Ciolacu, care însă a afirmat că s-a săturat de ”toate atacurile şi jumătăţile de măsură şi de adevăruri spuse de Liviu Dragnea”, lucruri de care nu mai este așa de interesat.

Marcel Ciolacu a făcut infiltrații la coloană

Făcând referire la acuzaţia adusă de Liviu Dragnea că în PSD sunt mulți infiltrați, Marcel Ciolacu a spus: ”Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană…Nu vreau să intru în aceste scuze”.

De asmenea, Marcel Ciolacu crede că, dacă Liviu Dragnea ştie lucruri concrete să le spună în fața poporului, dar nu cu jumătăţi de afirmaţii.

Marcel Ciolacu, acuzații la Liviu Dragnea

”Ştie lucruri concrete – a fost la mese cu Coldea, cu Kovesi, Maior – eu nu-i cunosc. Nu am avut legături. Cum să aduci acuze. De ce n-ai luat masa să o răstorni…Ştie lucruri concrete? Să vină să le spună românilor”, a precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu mai susține că nu a luat niciodată decizii politice cu ajutorul serviciilor secrete și nici nu recunoaște ce a spus Liviu Dragnea, cum că PSD ar fi făcut o înțelegere cu președintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea susține că PSD a făcut blat cu Klaus Iohannis

”Aceleaşi poveşti şi aceleaşi acuze. Tot PSD a inventat-o pe aia cu baronii, acum a inventat-o cu securiştii…N-am fost dom’le securist, n-am nicio treabă cu Securitatea, nu am luat decizi politice în viaţa mea cu un şef de la servicii sau vreun şef de la vreun serviciu să îndrăznească să mă sune să iau eu o anumită decizie politică.  E suficient. Gata. Cu blaturile, da, domnule, dorm cu poza lui Iohannis sub pernă”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Liviu Dragnea susține că PSD ”este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide ”infiltrate” de serviciile secrete şi că cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu o excepţie, Gabriela Firea.