Marcel Ciolacu, dezvăluire neaşteptată despre alegerile prezidențiale din 2024. Ce are de gând să facă

Marcel Ciolacu, dezvăluire neaşteptată despre alegerile prezidențiale din 2024. Ce are de gând să facă

Invitat în cadrul Digi24, liderul social-democraților Marcel Ciolacu a vorbit despre cum urmează a fi desemnat candidatul din partea PSD pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc în anul 2024.

Marcel Ciolacu a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024

În timpul discuției pe care a purtat-o la Digi 24, acesta a vorbit despre desemnarea candidatului din partea partidului pe care Marcel Ciolacu îl conduce. Din spusele lui Ciolacu, reiese faptul că sunt șanse ca el să nu candideze. Acesta a adăugat că totuși vrea să fie primul președinte al partidului care ar câștiga toate alegerile.

Marcel Ciolacu a afirmat că cel care va candida din partea partidului PSD, va fi ales cu ajutorul alegerilor preliminare care vor avea loc la nivelul partidului. Acesta a precizat și faptul că, în ultimii 20 de ani, cei din conducerea partidului PSD care au candidat la președinție, nu au câștigat.

Astfel, după spusele liderului PSD, metoda de desemnare a candidatului prin alegeri este în măsura de a reduce disputele care ar putea avea loc la nivelul partidului. Conform acestei idei, Marcel Ciolacu este de părere că o astfel de decizie ar putea ”sparge ghinionul”, iar PSD va fi partidul care va da președintele din 2024 însă cu o singură condiție: actuala politică de reformă a partidului să poată fi continuată.

Marcel Ciolacu a spus ca este -prea tarziu- facand referire la demiterea lui Vlad Voiculescu
Marcel Ciolacu a spus ca este -prea tarziu- facand referire la demiterea lui Vlad Voiculescu

 Condiția ca PSD să revină la guvernare

Președintele social-democraților, Marcel Ciolacu a menționat la jumătatea lunii în care ne aflăm faptul că, al său partid nu dorește să susțină un guvern minoritar în cadrul Parlamentului. Partidul PSD are o mare condiție pentru a reveni la guvernarea României. Potrivit lui Ciolacu, singura variantă care momentan este respinsă de șefii coaliției, este Guvernul de uniune națională.

În cadrul Antena 3, Marcel Ciolacu a afirmat că momentan nu a primit invitația președintelui de a putea participa la consultările partidelor politice, făcând referire la criza politică. După ce fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost demis din funcția sa, Marcel Ciolacu nu a întârziat să reacționeze pe pagina sa de Facebook.

Acesta a afirmat că ”este prea târziu”, adăugând că „PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru”. Anterior, PSD au depus o moțiune simplă împotriva fostului ministru al Sănătății.

„Am decis ca azi să depunem o nouă moţiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. Cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor ca votul să fie dat în această săptămână. Vlad Voiculescu e vinovat pentru ce se întâmplă pentru gestionarea pandemiei. Nu se fac teste, mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial în România. Scuzele sale pur şi simplu sunt penibile. Să ieşi şi să spui că cei care au fost internaţi noaptea din spitalul Foişor erau fericiţi, pur şi simplu ne demonstrează că Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât şi în cap”, a declarat Marcel Ciolacu în urmă cu 2 săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI