Marcel Ciolacu, despre situaţia lui Liviu Dragnea: „Am un regret că se află acolo”

Nicu Stan, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 15:09
Marcel Ciolacu, despre situaţia lui Liviu Dragnea: „Am un regret că se află acolo”

Marcel Ciolacu, despre situaţia lui Liviu Dragnea. Șefului PSD a spus îi pare rău că Liviu Dragnea se află în închisare și că o revenire a lui în rândurile partidului nu este posibilă din punct de vedere al statului formațiunii politice.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre revenirea lui Liviu dragnea în PSD. ”Statutar, domnul Dragnea…”

Marcel Ciolacu a vorbit despre situaţia lui Liviu Dragnea. Actualul preşedinte al PSD a declarat că are un regret despre locul în care se află fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea și că acesta nu l-a sunat din închisoare să îl întrebe dacă îl primeşte în PSD.

Am mai avut discuţii cu colegii mei depsre fostul preşedinte, Liviu Dragnea. Am un regret unde se află. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui, indiferent dacă suntem prieteni sau adversari politici. Eu nu am duşmani. Nu am avut niciodată duşmani şi chiar şi politic, de aceea e posibil să nu cred în excese”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tănase
Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tănase

Marcel Ciolacu, despre cum trebuie să fie conducerea PSD

Marcel Ciolacu a mai declarat că liderul partidului ”nu trebuie să fie un topor” şi a apreciat că noul sistem de abordare al partidului său este unul eficient. ”Preşedintele partidului nu trebuie să fie un topor, să dea cu barda în copaci. Eu cred că în această perioadă de opoziţie, conducerea PSD trebuie să fie nu o conducere de lătrăi, trebuie să fie o conducere eficientă. Aţi văzut noul sistem de abordare.

Am venit la buget cu un buget alternativ, la PNRR venim cu un Program de Redresare şi Rezilienţă alternativ. Fiindcă va veni momentul în care o să le arătăm românilor, uitaţi ce am propus noi atunci, uitaţi ce au făcut ei şi unde s-a ajuns. Am venit cu moţiuni simple pe Vlad Voiculescu. Domnul Rafila a venit şi cu critici, dar a venit şi cu ce ar fi trebuit să facă în cele 50 de zile şi cu ce ar trebui să facă de acum încolo. Nu se poate după un an de zile să îţi aminteşti de bolnavii cronici”, a declarat Ciolacu.

Liviu Dragnea nu mai poate reveni în PSD

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat că, statutar, revenirea lui Liviu Dragnea nu mai este posibilă în PSD.

Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid. Nici domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că în acest moment domnul Dragnea este în închisoare”, a declarat Ciolacu.

Urmăriți Impact.ro și pe