Marcel Ciolacu, despre intrarea Dianei Șoșoacă în PSD. „Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești”

Stan Filon 09.03.2021, 15:25
Marcel Ciolacu, despre intrarea Dianei Șoșoacă în PSD. „Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre zvonurile care spun că Diana Șoșoacă ar urma să se alăture Partidului Social Democrat Ei bine, președintele social-democraților a spus exact care este situația și ce părere are despre senatoarea dată afară din AUR.

Marcel Ciolacu a vorbit despre zvonul intrării Dianei Șoșoacă în PSD

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre o eventuală cooptare a celebrei senatoare Diana Șoșoacă în rândurile social-democraților. Acesta a lămurit situația și a spus că nu a văzut ”derapaje” de-ale senatoarei. ”Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă.

N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu pentru DC News.

Marcel Ciolacu a vorbit despre zvonul intrarii Dianei Sosoaca in PSD
Marcel Ciolacu a vorbit despre zvonul intrarii Dianei Sosoaca in PSD

Dată afară din AUR

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR, în urma unui scandal în care a acuzat chiar și faptul că unul dintre colegii săi a vrut chiar să o lovească!

Mai exact, picătura care a umplut paharul a fost ultimul discurs ținut de Diana Șoșoacă de la tribuna Senatului, în care a acuzat pur și simplu autoritățile, fără dovezi, că vor să stârpească neamul românesc prin vaccinul împotriva coronavirusului. Senatoarea a susținut că femeile din România nu vor mai putea avea copii, după ce se vor vaccina. Discursul a fost oprit chiar de către unul dintre colegii senatoarei din AUR, care la câteva ore a nunțat despărțirea AUR de senatoarea Diana Șoșoacă.

”Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunța partidul, la începutul lunii februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...