Ciolacu se laudă cu Rafila și Streinu Cercel. Ce spune despre aducerea celor doi doctori în PSD

Mihai Roșoiu / 30.10.2020, 09:28
Ciolacu se laudă cu Rafila și Streinu Cercel. Ce spune despre aducerea celor doi doctori în PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a făcut o declarație acidă la adresa PNL. Subiectul este legat de viitoarea campanie electorală și la felul în care urmează să se desfășoare aceasta. El consideră că mulți români vor fi infectați cu COVID-19 în următoarea perioadă.

Marcel Ciolacu declanșează războiul declarațiilor acide

Începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie nu este departe. Deja, principalele partide politice și-au pregătit „armele” pentru cursa ce va debuta curând. Partidul Social Democrat, prin vocea liderului său, a început atacurile la adresa contracandidaților. Marcel Ciolacu a trimis primele săgeți către rivalii de Dreapta.

Marcel Ciolacu ii ironizeaza pe liberali
Marcel Ciolacu ii ironizeaza pe liberali

Într-o intervenție la Antena 3, Marcel Ciolacu a făcut câteva declarații referitoare la desfășurarea campaniei. Pesedistul a vorbit despre modul în care se consumă acțiunile politice în prezent. El a tras un semnal de alarmă referitor la pericolul la care sunt expuși românii în această perioadă. Numărul mare de cazuri de COVID-19 ar putea exploda în viitorul apropiat. Ciolacu nu crede că marele pericol va fi în ziua alegerilor, ci în intervalul de timp anterior desfășurării acestora:

„Este evident că avem de-a face un un trend ascendent. Normal, orice Guvern, orice președinte normal ar fi venit, ar fi făcut un apel și ar fl luat niște măsuri să stopăm acest trend ascendent. Noi peste o săptămână intrăm în campanie electorală. Specialiștii spun că nu e o problemă ziua votului, ci campania, deoarece există o fluctuație pe mijloacele de transport”, a punctat Ciolacu.

Specialiștii PSD vs. specialiștii PNL

Președintele social-democraților a ținut să le reamintească rivalilor că partidul său a reușit să-i înregimenteze pe Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel. Folosindu-se de informațiile oferite de cei doi medici, Marcel Ciolacu i-a ironizat pe liberali.

„ Prioritatea rămâne sănătatea. Noi am spus să ne întâlnim toate forțele politice, să facem un pact pentru sănătate. Poate facem o comunicare comună a tuturor politicienilor, lăsăm numai specialiștii să comunice. Există o dispută pentru faptul că acum în rândul Partidului Social Democrat sunt cei mai buni specialiști, mă refer și la domnul Rafila și la domnul Streinu-Cercel.

Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila vor fi pe listele PSD
Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila vor fi pe listele PSD
De când și-au arătat intenția și sunt pe listele Partidului Social Democrat, au dispărut specialiștii, nu mai avem voie să vorbim cu specialiști. Am făcut un apel către PNL să venim cu specialiștii noștri și să vină și dumnealor cu specialiștii lor ca să găsim soluțiile cele mai bune.”, a mai spus șeful PSD.

Avertisment referitor la numărul de decese

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește galopant în România. Acesta a fost și motivul pentru care Marcel Ciolacu a făcut o declarație acidă referitoare la felul în care se desfășoară campania electorală. Social – democratul a oferit informații potrivit cărora rata de deces din România este cea mai ridicată din Europa:
„Lucrurile sunt scăpate de sub control în România în acest moment. Dacă ne luăm după numărul populației, avem cele mai multe decese din Europa. Prioritatea românilor este acestă criză sanitară.”, a concluzionat Marcel Ciolacu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI