Marcel Ciolacu cere anularea restricţiilor din România. „Provocați haos și tensiune socială”

Stan Filon 01.04.2021, 10:12
Marcel Ciolacu cere anularea restricţiilor din România. „Provocați haos și tensiune socială”

Marcel Ciolacu cere anularea restricţiilor din România! Liderul PSD se alătură cumva protestatarilor care au ieșit în stradă în toată țara pentru a cere anularea restricțiilor impuse de guvern în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, cere anularea restricţiilor din România

Marcel Ciolacu a făcut un apel ferm către Guvernul Cîțu. Liderul social-democrat a solicitat eliminarea măsurilor restrictive impuse de autorități în urmă cu aproximativ o săptămână, deși a fost înregistrat cel mai mare număr de pacienți internați la ATI,de la începutul pandemiei.

Marcel Ciolacu spune pur și simplu că actualele măsuri sunt “aberante” și “fără logică”, motiv pentru care a și răbufnit pe o rețea socială. “Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți să provocați doar să provocați haos și tensiune socială!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu cere anularea restrictiilor din Romania
Marcel Ciolacu cere anularea restrictiilor din Romania

Marcel Ciolacu, propunere pentru Guvernul Cîțu

Liderul PSD vine însă și cu o propunere care, spune el, că ar duce la îmbunătățirea situației care există în țară. “Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților. Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea. Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă”, a mai scris liderul PSD.

Marcel Ciolacu a fost foarte afectat de cum s-au adresat guvernanții românilor, în ultima perioadă. Acesta le cere autoritățile să se abțină de la comentariile jignitoare la adresa românilor care au ieșit în stradă pentru a solicita anularea restricțiilor.

“Anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...