Marcel Ciolacu, atac dur către Klaus Iohannis: “Asta este revoltător! Iohannis continuă să stea în campanie!”

Stan Filon / 29.10.2020, 10:03
Marcel Ciolacu, atac dur către Klaus Iohannis: “Asta este revoltător! Iohannis continuă să stea în campanie!”

Marcel Ciolacu a răbufnit, după ce a fost luat peste picior de președintele Klaus Iohannis, care l-a și criticat în termeni duri pentru că nu a respectat restricțiile impuse de guvern și a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție, dar și pentru că a stat cu alte 10 persoane la masă.

Marcel Ciolacu i-a dat replica lui Klaus Iohannis, după ce acesta l-a criticat că nu respectă restricțiile

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că 100 de persoane mor aproape zilnic de infecția de coronavirus, iar Guvernul PNL și președintele Klaus Iohannis nu au făcut nimic pentru stoparea pandemiei de coronavirus.

”După “atât s-a putut”, noul epitaf al guvernării Iohannis-Orban care arată strategia “pas cu pas” din pandemie este “s-a făcut cât s-a putut face”! NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei! Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!”, scrie Ciolacu, într-un mesaj pe Facebook.

Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a fost amendat
Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a fost amendat

”E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor”

El continuă mesajul la persoana a II-a: ”Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!”

”PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze…”, completează Marcel Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a criticat în termeni duri faptul că președintele PSD nu a respectat restricțiile impuse de Guvernul Orban. ”Din fericire, acum în pandemie este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm măsurile adecvate, oportunități pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate fi de greu și pentru un PSD-ist să își pună o mască dacă așa e regula. Vă dați seama că nu îi interesează. Dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie ar fi fost foarte foarte rău” a declarat Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI