Marcel, baiatul de la ping-pong

Cătălin Mureșanu / 01.12.2020, 13:40
Marcel, baiatul de la ping-pong

Clubul Sportiv Dinamo și Ministerul Afacerilor Interne au transmis un comunicat, în urmă cu o săptămână, un drept la replică în urma unor informații publicate în presa sportivă, potrivit cărora CS Dinamo, administratorul complexului sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 7-9, urmează să interzică accesul echipei de fotbal Dinamo București (brand operat de Societatea Comercială Dinamo 1948 SA) pentru meciuri și antrenamente pe stadionul legendar din „Groapă”. Motivul? SC Dinamo 1948 SA nu a respectat înțelegerea contractuală/financiară, mai precis nu a plătit pentru închirierea arenei pe care își desfășoară multe dintre meciurile de pe teren propriu și, uneori, se și antrenează.

Ca orice persoană fizică sau juridică, SC Dinamo 1948 SA închiriază arena la eveniment, per oră și, din câte se pare, cel puțin așa cum este menționat și în comunicatul semnat la braț de CS DINAMO și MAI, a mai uitat și încă uită să achite.

Fake news! CS Dinamo și MAI, cu toate că SC Dinamo 1948 SA este în proprietate și managment privat, depun toate eforturile pentru a-i asigura un cadru sportiv normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla „Dinamo” să se simtă întodeauna „acasă” atunci când vin să joace fotbal în Complexul din Șoseaua Ștefan cel Mare…. Aducem la cunoștinta opiniei publice că nu a existat nicio discuție legată de interzicerea meciurilor pe Stadionul Dinamo, cu toate că proprietarii și administatorii echipei de fotbal, trecuți și prezenți, nu au respectat și nu respectă obligațiile contractuale.

Fault. Reluare. VAR.

Paragrafele cu efect de autodenunț din acest comunicat abscons agățat fără scrupule de campania electorală, jignesc inteligența suporterilor dinamoviști cărora ministrul Vela și președintele Popa de la CS le flutură cu dinamovismul pe sub nas.

Dar stadionul nu este nici al domnului Vela de la „peneleu” și nici al domnului Popa de la „ceseu”. Dânșii, în calitate de reprezentanți/admistratori trebuie să se asigure, în primul rând, că patrimoniul statului produce, iar contractele cu privații, chiar și unii legați sentimental de votanți, sunt respectate. Altfel…

Sunteți târzii, domnilor! Ce faceți voi acum, au făcut și alții, care tot așa au fost băieți buni și au asigurat un… „cadru sportiv legal și normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla „Dinamo”… bla, bla, votați Vela!

Tărăcilă, Blaga, Nica, David, Rus, Dan și ce să mai enumerăm, pofitiți și citiți aici cum a fost spoliat un club à.

Şi, înaintașii, indiferent de culoarea lor politică, au făcut-o așa de bine încât şi astăzi Clubul Sportiv Dinamo și Ministerul Afacerilor Interne cheltuiesc banii publici în procese, Guvernul României dă ordonanţe care să îndrepte alte ordonanţe, MAI și CS cârpesc rezultatul prieteniilor de interes ale altora care au încălzit cu bazoanele scaunele din Piața Victoriei sau Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 7-9. Și „ceilalți” tot așa frumos fâlfâiau electoral cu dinamovismul prin lojele stadionului.

În tot acest timp, Clubului Sportiv Dinamo îi este greu şi să măture bătrânul stadion! Dacă domnul Vela ar face o tură de „lighean” o să găsească urmele cojilor de semințe de la ultimul gol dat de Dudu Georgescu sau sticle de Brifcor de la filmările scenelor din BD. Ce să mai spunem de o arenă nouă?! Acum poate știți și motivul pentru care Dinamo nu are un stadion nou. Interesul. Prietenia năimită născută din brigandajul fumului de trabuc, campanii electorale sponsorizate de pufăitorii milionari de lojă. Și nepricepere. Nepriceperea foștilor sportivi numiți la cârma Clubului Sportiv Dinamo de către Ministerul Afacerilor Interne. Cum? Politic!   

În plus, în timp ce Clubul Sportiv Dinamo și Ministerul Afacerilor Interne depun toate eforturile pentru a-i asigura „un cadru sportiv normal de joc” unui privat neserios, în baza Dinamo de la Ghermănești, de unde s-au întins pe apă bărci pline de aur în canotajul românesc, clădirile arată precum niște grajduri, cad pradă umezelii, nemordenizate de zeci de ani, mai precis niciodată.

În loc de încheiere.

Vineri, Clubul Sportiv Dinamo anunță, printr-o postare pe pagina de Facebook, faptul că, începând din 2 Decembrie, își diversifică oferta pentru cei care doresc să practice tenis de masă.

„Într-un spațiu prietenos. Dotat cu mese profesionale, obținute cu ajutorul Federației Române de Tenis de Masă. Rezervări și informații pot fi obținute la numărul de telefon 0725 914…”.

Și ce ironie involuntară! Pentru a închiria masa, paletele și mingea de celuloid, vă răspunde Marcel. Și aici o fi pe datorie? Încă mai e campanie electorală! Dacă nu, ce facem cu legea concurenței?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI